Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
Prenumeruok
žurnalą internetu!
Sekite mus:
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Ghi sviestas
Virtuvė
Paprastas varškės pyragas
Nieko mandro nenorėjau gaminti, todėl suimprovizavau labai paprastą pyragą. Žinau, kad tokiu principu yra kepamas prancūziškas varškės pyragas. Su įdaru, kuris gaminamas iš varškės, cukraus ir kiaušinių. Tik nesu tikra, ar varškė ten dedama trinta. Šiaip ar taip, aš nuo savęs dar pridėjau kelis šaukštus krakmolo ir mamos gamybos džemo.
Veidai
10 įžymybių atskleidžia keisčiausius savo mitybos įpročius
Kiekvienas mūsų turime mėgstamiausius patiekalus, kurie kitiems gali pasirodyti visai neviliojantys. Atskleidžiame tuos, kuriuos renkasi Holivudo įžymybės.
Virtuvė
prieš 4 metus
Sviestas ar aliejus: kokį produktą ir kada naudoti?
Rasti receptą, kuriame nėra nė šlakelio aliejaus ar šaukštelio sviesto tikriausiai būtų sudėtinga. Šie produktai plačiai naudojami įvairiose pasaulio virtuvėse: Viduržemio jūros šalys savo patiekalų neįsivaizduoja be alyvuogių aliejaus, Azijoje mėgstamas sezamų, o Indijoje kepimui dažnai naudojamas lydytas sviestas. Tačiau kada kurį produktą teisingiausia ir sveikiausia naudoti? Vilma Juodkazienė, maisto ekspertė, sako, kad kiekviena aliejaus ar kitų riebalų rūšis turi skirtingą paskirtį, o vartotojams siūlomas platus pasirinkimas.
Sveikata
prieš 2 metus
Dietistė R. Bogušienė paaiškino, ar tikrai kenksmingas lydytas sviestas „ghi“
Viešojoje erdvėje pasirodžius informacijai, jog lydytas sviestas (sviestas „ghi“) yra labai nepalankus sveikatai, dietistė ir maisto technologė, „Sveikatai palankus“ įkūrėja Raminta Bogušienė primena, kad saikingas šio produkto vartojimas nėra kenksmingas, tačiau labai svarbu nepiktnaudžiauti sočiaisiais riebalais, vartoti mažiau gyvūninės kilmės maisto ir suprasti, kad lydytas sviestas yra perdirbtas produktas.
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Naujas „Moteris“ Numeris:
Prenumeruok