Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
Prenumeruok
žurnalą internetu!
Sekite mus:
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
duonelė
Virtuvė
prieš 7 metus
Riešutų ir sėklų duona
Sveikuoliška duonelė.
Virtuvė
prieš 8 metus
Persikų duonelė su graikiniais riešutais
Visiems persikų ir persikinių kepinių mėgėjams. Duonelė drėgna, minkštutė, kvapni. Tiek vaisių, tiek riešutų kiekį galite pakeisti pagal savo skonį. Aš mielai šiuo receptu pasinaudosiu dar kartą!
Sveikata
prieš 8 metus
Į ką atsižvelgti renkantis duoną? 2 duonos receptai
Maisto technologė Raminta Bogušienė - apie tai, ar tikrai duoną valgyti sveika?
Virtuvė
prieš 9 metus
Itališka Velykų duona
Šios Itališkos Velykų duonelės - labai purios, minkštos, šiek tiek saldžios. Apibarstytos spalvotais pabastukais ir „įdarytos“ velykiniu margučiu, šios duonelės paliks įspūdį ir svečiams.
Virtuvė
prieš 10 metų
Duona su keptais svogūnais, saulėgrąžomis ir moliūgų sėklomis
Iš tiesų paprastas duonos receptas ir su daug galimų variantų, t.y. galite dėti įvairių sėklų pagal savo skonį, keisti dalį miltų ruginiais miltais ir pan. Duonelė labai skani tiek vieną valgyti, tiek pasidaryti mėgstamą sumuštinį.
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Naujas „Moteris“ Numeris:
Prenumeruok