Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
Prenumeruok
žurnalą internetu!
Sekite mus:
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
cepelinai
Virtuvė
prieš 10 metų
Virtų bulvių cepelinai
Gardus patiekalas pietums. Pasigaminus daugiau galima užšaldyti šaldymo kameroje.
Virtuvė
prieš 1 metus
Tinginių cepelinai
Tobuli ir greitai paruošiami cepelinai. Pagaminti pavyko iš pirmo karto, o antras dublis - iš viso idealus!
Virtuvė
Virtų bulvių cepelinai
Gardus patiekalas pietums. Pasigaminus daugiau galima užšaldyti šaldymo kameroje.
Virtuvė
prieš 4 metus
Cepelinų diena sveikuoliškai: mėsą pakeis soja, spirgučius – imbieras
(RECEPTAI)
Pirmąjį vasario sekmadienį minima Pasaulio cepelinų diena. Cepelinai lietuviams įaugę į kraują – šis bulvinis stebuklas lydi nuo pat vaikystės, tad net stengiantis nevalgyti riebių produktų, retkarčiais cepelinų išvengti negalime. Garuojanti puodynė su spirgučių ir grietinės padažu sukelia tikrą palaimą ir nors jų valgyti kasdien nerekomenduojama, kartą per mėnesį cepelinų pilna lėkštė išeis tik į naudą. Net ir tiems, kurie nevalgo mėsos ar laikosi ypač griežtos dietos, cepelinų apeiti nereikėtų.
Virtuvė
prieš 4 metus
Įdomūs faktai apie cepelinus, „kugelio detektyvas“ ir bulvių istorija Lietuvoje
Lietuviškos virtuvės patiekalus yra ragavęs kiekvienas. Gražios tradicijos ir kiek skirtingi receptai mūsų nacionalinę virtuvę daro turtingą ir įdomią. Matyt kiekvienas yra susidūręs su mintimis „senai valgėme cepelinus, gal cepelinų?“ Bet ar dažnai susimąstėme, kaip tokia įprasta šiandien bulvė atsirado Lietuvoje arba kodėl didžkukuliai vadinami “cepelinais”? O kaip bulviniai patiekalai atkeliavo į mūsų virtuvę?
Virtuvė
prieš 2 metus
Cepelinai – vienas nesveikiausių lietuvių patiekalų
Cepelinai labai mėgstamas daugumos lietuvių patiekalas. Jie sotūs, gardūs ir kelia pasididžiavimą, kad daugiau jokia kita šalis tokio patiekalo neturi. Niekas nesiginčija dėl nuostabaus cepelinų skonio, tačiau ar šis patiekalas mums naudingas, ar sveikas ir ar galime juo mėgautis kada panorėję ir kiek panorėję?
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Naujas „Moteris“ Numeris:
Prenumeruok