Paruoškite 24 cm apvalią kepimo formą su išimamu pagrindu.
Reikalingi produktai:
12 sausainių
75 g lydyto sviesto
3 šaukšteliai cinamono
600 g maskarponės/ Filadelfijos sūrio
270 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
4 šaukšteliai vanilinio cukraus
tarkuota pusės citrinos žievelė
4 dideli kiaušiniai
150 ml plaktos grietinėlės

Kaip gaminti
* Sutrupinkite sausainius ir sumaišykite juos su tirpintu sviestu ir cinamonu. Sukrėskite sausainių trupinių mišinį ant skardos ir išlyginkite šaukštu. Įdėkite pagrindą į šaldytuvą, kol ruošite įdarą.
* Sumaišykite sūrį, sirupą, cukrų ir citrinos žievelę. Maišydami supilkite kiaušinius ir plaktą grietinėlę. Supilkite įdarą ant pyrago pagrindo.
* Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės, 175 laipsnių temperatūroje apie 60 minučių arba kol sukietės. Palikite atvėsti, nuimkite formos kraštus. Pagardinkite pyragą mėgiama uogiene ar sirupu. Skanaus!