Žiemos salotos

Atgaiva...

Reikės:

500 ml gražgarsčių
2 kietos kriaušės
100 g vynuogių
150 g paskrudintų stambiai kapotų lazdynų riešutų
200 g gabalėliais supjaustyto bri sūrio

Padažui

2 šaukštai aliejaus be priedų
2 šaukštai „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
2 šaukštai šviežiai spaustų apelsinų sulčių
½ g šafranų
1 ml stambiai maltų juodųjų pipirų

Gaminame

Nuplaukite gražgarstes, palikite jas ant popieriaus nudžiūti. Pasidėkite dubenį. Nulupkite kriaušes, supjaustykite jas skiltelėmis ar gabalėliais ir trumpam pamerkite į verdantį vandenį. Nuplaukite šaltu vandeniu ir padėkite ant virtuvinio popieriaus. Nuskalaukite vynuoges, perpjaukite jas pusiau ir pašalinkite sėklas. Į salotas sudėkite kriaušių gabalėlius, vynuoges ir sūrį. Apibarstykite kapotais riešutais. Sumaišykite padažo sudedamąsias dalis ir prieš patiekdami užpilkite juo salotas.

Užsakymo nr.: PT_73053706

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis