Praktiški patarimai, kaip turėti švarią virtuvę

Darbas virtuvėje susietas su aukšta temperatūra, vandens garais ir drėgme. Medžiagos naudojamos baldams gaminti dabar gali būti atsparios daugumai šių veiksnių, tačiau yra keletas apribojimų naudojant virtuvės baldus. Norint mėgautis virtuve ilgą laiką, reikia laikytis kai kurių svarbių rekomendacijų.

Geriausi savaitės tekstai:
- V. Baublienė: ką sužinojau apie kremus, pabendravusi su keliom kosmetologėm
- 5 pavasariški drabužių deriniai pagal madingiausias sezono kryptis
- Garsių moterų patarimai, kaip senti gražiai
- Agatha Christie ir jos didžioji gyvenimo meilė gerokai jaunesniam vyrui
- R. Mackevičius: visada matyti, kuris vyras vedė moterį, o kuris už jos ištekėjo

- Lietiniai blynai (skaniausi pasaulyje)

* Kai verdate, įsitikinkite, kad patalpa yra pakankamai vėdinima. Vandens garai gali kondensuotis ant baldų ir jiems pakenkti.

* Naudokite garų ištraukėjus.

* Venkite vandens praliejimo ant virtuvės stalviršio ir kitų jos komponentų.

* Nedėkite karštų puodų tiesiai ant darbastalio, naudokite karštų indų padėkliukus.

* Laikas nuo laiko patikrinkite orkaitės durų paviršiaus temperatūrą. Patarimas: jeigu jūs galite prisiliesti prie kraštų durų pirštu, temperatūra yra žemiau 70 laipsnių pagal Celsijų ir šildymas yra normalus. Jei ne, jums reikia kreiptis į buitinės technikos priežiūros tarnybą, ar pardavėją dėl orkaitės durų sandarumo.

* Nedėkite kavos virimo aparato ir virdulio po pakabinamomis spintelėmis, nes vandes garai ir aukšta temperatūra gali sugadinti baldus.

* Negalima smulkinti maisto tiesiai ant darbastalio. Naudokite pjaustymo lentelę.

„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis