3 madingiausi pavasario džinsai, kurie tiks visoms

Jei esate viena moterų, kurios niekaip neprisipratina džinsų, atėjo metas pokyčiams. Šis pavasario / vasaros sezonas be denimo yra neįsivaizduojamas. Štai 3 džinsų modeliai, kurie be konkurencijos nugalėjo visus kitus - tikrai rasite tokius, kurie jums ir tiks, ir patiks.

LOPAI IR SUDŪRIMAI

Itin madingi džinsai, sudurti iš dviejų detalių, kurios susikerta klešnės viduryje (priekyje ir nugaroje). Tokie džinsai siuvami ir iš tokios paties audinio, ir iš poros skirtingų, skirtis gali tiek džinsinio audinio efektai, tiek spalvos. Būtent dvispalvis sudurtų džinsų modelis (pavyzdžiui, šonai tamsiai mėlyni, o vidurys šviesus) - viena populiariausių pavasario tendencijų. Beje, sudurtiems džinsams būdinga dar viena madinga detalė. Tai galų asimetrija, kai kelnių galas viename šone yra ilgesnis, kitame trumpesnis.

Vida Press nuotr.

Lopai irgi sugrįžta į džinsų tendencijas. Šio sezono išskirtinumas - superdideli lopai, kuriais dengiama beveik visa klešnė. Svarbu paminėti, kad džinsai puošiami ne kito audinio, bet būtent denimo lopais.

Džinsai EKSEPT (APRANGA), gamintojo ir Vida Press nuotr.

SIUVINĖTI IR DEKORUOTI

Rūbų dekoravimas siuvinėjimais ir spalvingomis aplikacijomis šįmet šovė į pačias mados aukštumas. Margaspalviais siūlais siuvinėjami įvairiausi drabužiai: marškiniai, džemperiai, suknelės, švarkai ir, žinoma, džinsai. Denimas - idealus audinys siuvinėjimui, jis pakankamai kietas, tad gerai išlaiko formą ir siuvinėtą aplikaciją, ji nesusibanguoja, nesukrinta. Nesuklysite įsigijusi ne tik siuvinėtus džinsus, bet ir džinsinį sijoną, suknelę arba denimo švarką. Beje, kodėl gi neatnaujinus jau turimų džinsų pačiai? Juk reikia tik adatos, kelių spalvotų siūlų ir idėjos, kuo puošite drabužį (dailus variantas - gėlių motyvai).

Reuters/Scanpix nuotr.

Džinsai SILVIAN HEACH (APRANGA), gamintojo ir Vida Press nuotr.

VINTAŽINIS STILIUS

Trečiasis pavasario hitas - vintažinio stiliaus džinsai, kitaip vadinami mom jeans. Paprastai jie siuvami iš nutrinto efekto denimo, tarsi būtų jau ne kartą dėvėti. Vintažinių džinsų liemuo dažniausiai yra aukštesnis arba aukštas, o klešnės tiesios. Drąsiausios šį sezoną renkasi dekoruotus vintage džinsus, pavyzdžiui, nusagstytus perlais, puoštus siūlų kutais, nėriniais ar jau minėtomis spalvingų siuvinių aplikacijomis.

Vida Press nuotr.

Džinsai RINASCIMENTO (APRANGA), gamintojo ir SIPA/Scanpix nuotr.

O dabar žvilgtelėkite į kelis madingus džinsų derinius. Vienas neįprastų - džinsai ir trumpa ar ilgesnė suknelė. Svarbu, kad suknelės siluetas ties džinsų juosmeniu būtų gana laisvas, kitaip kelnių užsegimas persišvies per suknelę ir atrodys netvarkingai. Kitas jau stiliaus klasika tapęs variantas - džinsai ir džinsiniai marškiniai (arba marškinėliai, denimo švarkas). Derinys toms, kurios nori atrodyti stilingai, bet kartu ir nėra linkusios rizikuoti - džinsai ir klasikiniai vyriško stiliaus marškiniai. Toks duetas kuo puikiausiai tiks ir laisvalaikiui, ir vakarėliui.

DŽINSAI + SUKNELĖ

Vida Press nuotr.

Džinsai TOM TAILOR; Suknelė ir rankinė SILVIAN HEACH; Šalikas APRANGA; Bateliai ALDO; Gamintojų nuotr.

2. DŽINSAI + DENIMAS

Vida Press nuotr.

Džinsai BROADWAY; Marškiniai VERO MODA; Lietpaltis ir rankinė SILVIAN HEACH (APRANGA); Bateliai ALDO; gamintojų nuotr.

3. DŽINSAI + KLASIKINIAI MARŠKINIAI

Vida Press nuotr.

Džinsai, marškiniai ir švarkas EKSEPT; Rankinė SILVIAN HEACH (APRANGA); Bateliai ALDO, gamintojų nuotr.

Užsakymo nr.: PT_74333386

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis