Subalansuota mityba – raktas į gerą savijautą ir ilgaamžiškumą

Norint gyventi sveikai, nereikia griežtų dietų ir kraštutinumų, tačiau svarbu žinoti, kas naudinga mūsų organizmui, kokius produktus vertėtų rinktis, o kokių geriau atsisakyti.

Tautvilė Šliažaitė „Balansas kasdienybėje“


Tautvilė Šliažaitė
Tautvilė Šliažaitė
Leidyklos "Alma littera" nuotr.



Subalansuota mityba – raktas į gerą savijautą ir ilgaamžiškumą. Norint gyventi sveikai, nereikia griežtų dietų ir kraštutinumų, tačiau svarbu žinoti, kas naudinga mūsų organizmui, kokius produktus vertėtų rinktis, o kokių geriau atsisakyti.


Knygos autorė, anksčiau pati praktikavusi vegetariškos mitybos principus, teigia:


• Griežtos dietos neveiksmingos, geriau keiskime mitybos įpročius

• Rinkimės kuo įvairesnį maistą ir nesekime naujomis mitybos madomis

• Baltymai naudingi mūsų sveikatai – valgykime kokybišką ekologišką mėsą ir žuvį

• Saldumynai, ne riebalai lemia didėjantį svorį

• Išsivirkime sultinio – tai natūralus gamtos „multivitaminas“

• Kiaulienos taukai ir sviestas kepti tinka labiau nei aliejus

• Daržovių mes vis dar valgome per mažai

• Norime sulieknėti – pirmiausia susidraugaukime su maistu

 

Knygoje:


Sveikos gyvensenos principai ir pacientų istorijos

Dažniausiai užduodami klausimai apie mitybą ir paneigti mitai

Maisto produktai, kurie turėtų dominuoti ir kuriuos reikėtų riboti

Natūropatinės mitybos specialistės kasdienybė ir mėgstami, lengvai paruošiami receptai

Praktiniai patarimai, kaip pakeisti gyvenimo būdą

Kaip pasirinkti tinkamą virtuvės įrangą

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis