Holivudo grožio etalonas – aktorė A. Seyfried

Aktorė A. Seyfried yra ne tik susižėrusi gausybę nominacijų, apdovanojimų, bet ir tituluojama neeiline gražuole. Jos šviesūs banguoti plaukai ir natūralus, moteriškumu spinduliuojantis grožis – ne vienos siekiamybė. Kaip grožį puoselėja romantiškoji aktorė?

Mityba
Amanda Seyfried stengiasi maitintis sveikai, dažnai užkandžiauja vaisiais, renkasi organiškai augintas daržoves ir pabrėžia žuvies svarbą organizmui. Žuvyje gausu omega 3 riebalų rūgščių, kurios mažina cholesterolio kiekį kraujyje ir riziką patirti miokardo infarktą. Taip pat žuvyje yra vitaminai A, B, C, E, kurie skaistina ir jaunina odą, mažina krūties vėžio riziką. 

Aktorė teigia, kad svarbu ne tik ką valgai, bet ir kaip tai darai. Ji kiekvieną kasnį pataria kramtyti bent 15 kartų. Tuomet organizmui lengviau virškinti, jis greičiau įsisavina naudingas medžiagas, be to suvalgoma mažiau.

Aktorė Amanda Seyfried
Aktorė Amanda Seyfried
Reuters/Scanpix

Stebuklinga arbata
Aktorė ruošia grybų antpilą, vadinamą „Kombucha Tea“. Šiame antpile yra vitaminų B, D, C, įvairių fermentų, organinių rūgščių, natūralaus antibiotiko – meduzino. Gėrimas, gaminamas iš vandens, saldžios arbatos ir bręstančio grybo, padeda organizmui atsinaujinti, stiprina imuninę sistemą. Antpilas gerina virškinimą, mažina cholesterolio kiekį kraujyje, atstoja ne vieną maisto papildą.

Arbatos grybas labai populiarus Azijoje, tačiau Vakarai šiuo metu ypač domisi Rytų kultūrų gyvenimo būdu. A. Seyfried sako, kad apie „Kombucha Tea“ jai papasakojo draugė, negailėjusi pagyrų stebuklinga vadinamai arbatai. „Ji niekuomet nesiskundžia sveikatos problemomis, visuomet žavi spindinčia oda, gyvybingumu, tad neatsilaikiau ir pradėjau domėtis arbatos grybo nauda. Manau, kalbant apie grožį, tai tikra aukso gysla“, – pasakoja aktorė.

Akupunktūra
Dar vienas grožio puoselėjimas iš Rytų, sužavėjęs A. Seyfried – akupunktūra (itin populiari tarp Holivudo žvaigždžių). Adatomis stimuliuojant tam tikrus taškus galima pagerinti mikrocirkuliaciją, sureguliuoti cukraus ir cholesterolio kiekį organizme, numalšinti skausmą. Taip pat akupunktūros terapija padeda atsisakyti rūkalų, svaigalų ar kitų žalingų įpročių.

Makiažo subtilybės
A. Seyfried išsiskiria natūraliu grožiu: žvilgantys plaukai, didelės hipnotizuojančios akys, putlios lūpos ir vos pastebimas makiažas. „Daug nesidažau, eidama įgatvę tik patepu odos patamsėjimus maskuojamuoju pieštuku, pasidažau blakstienų tušu“, – sako aktorė.

Aktorė Amanda Seyfried
Aktorė Amanda Seyfried
AFP/Scanpix

Aktorė giriama ir už nepriekaištingus antakius. Pasak jos, rankinėje visuomet turėtų būti antakių šepetėlis. Norėdama pabrėžti antakius, aktorė tarpelius tarp palukelių užpildo rusvo atspalvio pieštuku, kartais šešėliais ir tuomet antakius sušukuoja, suteikdama jiems griežtesnę formą. Šįmet masyvūs antakiai – grožio tendencijų sąraše!

„Kai noriu išsiskirti iš minios lūpas nusidažau raudonai. Visi įpratę matyti mane lyg romantišką svajoklę, tad fatališkas įvaizdis būna netikėtas. Sulaukiu malonaus dėmesio. “ Amanda priduria, kad šį pavasarį iš naujo atrado koralų ir oranžinės spalvos lūpų dažus.

Kita gudrybė – padūmavusių akių efektas. Tačiau aktorė renkasi ne bet kokį, mėgsta 2 variantus. Kartais makiažo meistro paprašo šešėliais aukščiau užkelti akių kampelius, tuomet žvilgsnis tampa katiniškas ir viliojantis. O kartais – gausiai patamsinti ne tik viršutinius akių vokus, bet ir apatinius, tuomet akys įgauna paslaptingumo.

Aktorė Amanda Seyfried
Aktorė Amanda Seyfried
Scanpix

Plaukų priežiūra
A. Seyfried ragina moteris nepamiršti kondicionieriaus, anot jos, tai itin svarbi plaukų priežiūros priemonė. Ji stengiasi plaukus trinkti kas 3-4 dienas, ne dažniau, tada plaukai mažiau alinami. Plaukų galiukus aktorė pamaitina specialiu aliejuku: „Pastaruoju metu dažniausiai naudoju kokosų aliejų, jis ne tik glotnina plaukus, aprūpina naudingomis medžiagomis, bet ir nuostabiai kvepia. “

Aktorė Amanda Seyfried
Aktorė Amanda Seyfried
Reuters/Scanpix

Neseniai gražuolė A. Seyfried antrą kartą tapo kompanijos „Givenchy“ aromato „Very Irresistible“ veidu. Mados namus „Givenchy“ Amanda sužavėjo ne tik grožiu, bet ir gebėjimu be pastangų atrodyti elegantiškai ir paslaptingai. Naujoji reklamos kampanija pasirodys šių metų rudenį.
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried "Givenchy" reklamoje
Gamintojo nuotr.
Vaizdo klipe - pirmoji aromato  „Very Irresistible“ reklama:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis