Sekmadienio horoskopas: kai kuriems ženklams tai bus išskirtinai gera ir produktyvi diena

Gegužės dvyliktoji, sekmadienis - 132-oji metų diena (paskutinė 19-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 233 dienos.

Gegužės 12-oji - Tarptautinė slaugytojų diena.


Ji minima Tarptautinės Raudonojo Kryžiaus organizacijos sprendimu, pagerbiant anglų medicinos seserį Florence Nightingale (1820 05 12-1910 08 13). Krymo karo metu F. Nightingale Turkijoje organizavo sužeistųjų gydymą ir priežiūrą, o vėliau tapo pirmąja slaugių kursų rengėja Anglijoje.


Savo vardadienius šiandien švenčia Achilas, Nerėjas, Nerijus, Nerita, Nerys, Nermeda, Nermedas, Nermedė, Vaidutis, Virgailas, Virgailė.


************


Dangaus kūnai:


Saulė šiandien teka 05.21, leidžiasi 21.11. Dienos ilgumas - 15.50.


Šiandien - pirmoji Mėnulio priešpilnio diena.


Saulė Jaučio ženkle.


**************


Astrologinė prognozė gegužės 12-ajai, sekmadieniui


AVINAS. Kuo daugiau laiko praleiskite su tais, kuriuos mylite ir kurių draugija jus iš tikrųjų džiugina. Puikus metas pasirūpinti savo įvaizdžiu, pasipuošti bei geranorišku dėmesiu pamaloninti artimus giminaičius, draugus.


JAUTIS. Buities rūpesčius pasidalinkite su šeimos nariais, tuomet greičiau jų atsikratysite. Jei planuojate užsidirbti papildomų pinigų ar įsigyti namų ūkiui skirtą prekę, tai turėtų puikiai pavykti. Jei turite didesnių ambicijų, jų pernelyg nedemonstruokite.


DVYNIAI. Šiandien jus gali aplankyti žmogus, kupinas naujienų ir įspūdžių. Jums seksis bendrauti, be problemų galėsite dėl visko susitarti. Sulauksite komplimentų, o ir patys jų negailėsite.


VĖŽYS. Gera, produktyvi diena. Ko besiimtumėte, viskas seksis. Galite pasireikšti ir kaip intelektualai, ir kaip auksinių rankų meistrai, tarpininkai ar sportininkai, artistai.


LIŪTAS. Gali būti, kad patirsite emociškai jaudinantį įvykį. Gauta informacija gali padėti suplanuoti, sutvarkyti kai kuriuos reikalus arba apsispręsti dėl laisvalaikio praleidimo, atostogų planų.


MERGELĖ. Šiandien iš ryto neverta kur nors vykti, imtis sunkių darbų, skubėti, nes ilgiau pailsėjus, gerai išsimiegojus bus daugiau jėgų ir sėkmės. Gilinkitės į savęs pažinimą - rasite nuostabių dalykų. Galite pastebėti savyje slaptą talentą.


SVARSTYKLĖS. Jus gali prisiminti senas pažįstamas ar draugas. Tai, ką jis siūlys ar ko prašys, jus gali pralinksminti. Gerai skirsite gėrį nuo blogio, teisybę nuo neteisybės, todėl turbūt neapsigausite, priimdami pasiūlymą ar jo atsisakydami.


SKORPIONAS. Turėsite įdomių planų ir didelių lūkesčių. Galimas turiningas pokalbis su neeiliniu žmogumi. Galbūt dalyvausite svarbiame renginyje, prezentacijoje. Tikėtini vieši pasirodymai, pasisakymai.


ŠAULYS. Palanku planuoti ateities perspektyvas, keliones, bendrauti su užsieniečiais, įtakingais pažįstamais. Pasistenkite atitrūkti nuo rutinos, nueikite į prasmingą renginį.


OŽIARAGIS. Šiandien galite tikėtis dėmesio, o gal ir vaišių. Kita vertus, turėsite ir rūpesčių bei išlaidų. Galbūt ruošitės svečių priėmimui, kokiam vakarėliui, piknikui, kelionei ar pan. Tikėtinas naudingas pokalbis.


VANDENIS. Šiandien derėtų būti atidesniems aplinkinių užuominoms, prašymams. Nuoširdus įsiklausymas lemtų santykių pagerėjimą, šaunų laisvalaikį, o galbūt net padovanotų romantikos.


ŽUVYS. Norėsis puoštis, elegantiškai atrodyti. Galbūt apsilankysite grožio salone, įsigysite dailų drabužį arba užsiimsite aplinkos dizainu. Nereikės didelių pastangų, kad įgyvendintumėte kai kuriuos sumanymus.


Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis