Ką iš praėjusio pavasario tendencijų galime pritaikyti ir šį

Tendencijos ne tik sparčiai kinta, bet neretai lygiai po metų grįžta.

Ne pirmus metus galima pastebėti, kad pavasario mados rekomendacijos kartoja jau girdėtą dainelę. Pirkta pernai, tiks ir šiemet. Taip galima pasakyti apie kai kuriuos modelius, spalvas ar raštus. Tad į ką vertėtų atkreipti dėmesį?


Gėlės





Kaip gi pavasarį be jų. Kiekvienais metais sulaukiame gėlių motyvuose skęstančios tendencijos. Gal kiek skiriasi augmenijos pobūdis, žiedų dydžiai, bet iš esmės neprašausite vilkėdamos pernai, o gal ir dar anksčiau pirktas gėlėtas sukneles ar palaidines. Šiemet madingi skirtingų gėlių raštų deriniai viename ansamblyje. Jei ryšitės tai išmėginti pravers vienas patarimas – rinkitės tų pačių atspalvių gėlėtų audinių modelius.


Kutai





Šis dekoro elementas ne visiems prie širdies. Vis dėlto kutai turi savitą charakterį, atrodo žaismingai ir originaliai. Tad jei pernai neatsispyrėte šiai tendencijai tikrai išlošėte – šį pavasarį kutais puošti sijonai, suknelės, švarkai vėl ant bangos. Šiųmetiniai modeliai atkartoja kantri stilistiką, dvelkia retro dvasia arba suteikia efekto vakariniams modeliams.


Geltona





Blyškiaveidės vengia šio saulėto atspalvio. Jis tinka ne visiems. Tačiau nepaisant to yra madingas jau ne vieną sezoną. Geltona variuoja nuo blyškios pastelinės iki neoninės. Jei esate jo gerbėja – derinkite su rausva, violetine, balta arba juoda. Efektingai žiūrisi ir šių atspalvių aksesuarai – rankinės, bateliai, diržai.


Levandos





Blyškūs, pasteliniai violetiniai tonai atrodo itin romantiškai ir moteriškai. Jei susižavėjote jais pernai, šiemet galite toliau mėgautis levandom dvelkiančių žavesiu. Pasteliniai tonai užkariauja ne tik pavasario garderobą, bet ir plaukų atspalvių paletę. Jei esate linkusi eksperimentuoti – levandų atspalvio plaukai ar kelios tokios sruogos leis akimirksniu pavasariškai atnaujinti savo įvaizdį.


Raukiniai





Kas pavasarį atiduodama duoklė romantikai. O kas gali būti moteriškiau ir žavingiau nei klostės ir raukiniai. Dizaineriai, kaip pernai, taip ir šiemet negaili raukinių palaidinėms, ilgoms suknelėms ir sijonams. Ši tendencija taps ypač aktuali artėjant vasarai. Tada ir vėl kviesime apnuoginti pečius bei plaikstytis vilnijančiomis draperijomis.


Juoda balta





Ne veltui sakoma, kad juoda ir balta madingos visada. Praeitą pavasarį mėgavomės grafiniais raštais, dryžiais, langų motyvais. Tai aktualų ir šiemet. Šachmatų langeliai, taškučiai, stambių kontrastingų plokštumų deriniai leis išlaikyti klasikinio įvaizdžio eleganciją ir tuo pačiu atrodyti šiuolaikiškai bei madingai. Kaip originalų akcentą pasirinkite ryškesnės spalvos aksesuarą.


Plastikas





Plastiko švarkai, lietpalčiai, sijonai ir vėl madingi. Šiemet daugiau permatomų, pastelinių modelių. Tačiau tiks ir pernai įsigyti. Svarbu – efektingas, blizgus paviršius, kuris įvaizdžiui suteikia netikėto žavesio ir modernios elegancijos. Dominuoja kiek griežtesni trapeciniai arba stačiakampiai siluetai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis