Penktadienio horoskopas: Avinai turės naudos iš slaptos informacijos, Skorpionai sulauks viliojamų pasiūlymų

Vasario aštuntoji, penktadienis - 39-oji metų diena (penktoji 6-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 326 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Daugvilas, Daugvina, Daugvinas, Daugvilė, Dromantas, Honorata, Saliamonas, Salys.


*************


Dangaus kūnai:


Saulė šiandien teka 07.58, leidžiasi 17.09. Dienos ilgumas - 09.11.


Šiandien - penktoji Mėnulio jaunaties diena.


Saulė Vandenio ženkle.


***************


Astrologinė prognozė vasario 8-ajai, penktadieniui


AVINAS. Slapta informacija ar puiki intuicija turėtų būti jums naudinga, nes padės išvengti nesklandumų. Pasistenkite, kad dėl jūsų pasyvumo ar patirties stokos nenukentėtų svarbūs reikalai.


JAUTIS. Regis, jus sups dėmesys ir palankumas. Teks bendrauti su senais pažįstamais, draugais. Tikriausiai išgirsite įvairių įdomių dalykų, o gal net ir dėmesio vertų pasiūlymų.


DVYNIAI. Tikriausiai seksis organizuoti dalykinius pasitarimus, draugų susitikimus ir pan. Regis, daugiau pagalbos sulauksite iš aplinkinių, bendraminčių. Tikėtina, kad ieškosite naujų saviraiškos galimybių.


VĖŽYS. Pravartu mintimis peršokti toliau į ateitį, jei ketinate ko nors naujo imtis, kažką keisti. Pajuskite permainų dvasią. Turėtų sektis tartis su užsieniečiais, pasireikšti moksle, diskusijose, interviu.


LIŪTAS. Finansiniuose reikaluose įmanomi preliminarūs susitarimai. Neblogai seksis tvarkyti reikalus, susijusius su bendrais ar svetimais pinigais, dokumentais. Jaudins psichologinės ir seksualinės problemos.


MERGELĖ. Pasistenkite kruopščiai tvarkyti dokumentus, ypač turinčius juridinės atsakomybės galią. Galite daug nuveikti, jeigu nesiblaškysite. Tikėtinas įpareigojantis pokalbis su dalykiniu partneriu ar konkurentu.


SVARSTYKLĖS. Tai, ko dabar imsitės, didele dalimi lems jūsų darbų eigą. Su kolegomis, vyresnybe vertėtų atvirai apsvarstyti klausimus, kurie jums neduoda ramybės. Galite pradėti sveikatos procedūrų kursą.


SKORPIONAS. Gerai seksis tiems iš jūsų, kurie dirba kūrybinį ar pedagoginį darbą. Puiki diena pristatymams ir prisistatymams. Tikėtini viliojami pasiūlymai, kuriuos galima priimti, jeigu jie nekenkia sveikatai.


ŠAULYS. Dėmesio pareikalaus ir namai, ir darbas. Tuo pačiu norėsis ir pramogų, romantikos. Nelabai tikėtina, kad sugebėsite gauti viską, ko trokštate. Prioritetą teikite šeimai, vaikams, kūrybinei veiklai.


OŽIARAGIS. Regis, teks intensyviai tvarkyti dokumentus, sutartis, pranešimus. Galbūt teks ką nors pavaduoti, skubiai ieškoti reikalingos informacijos. Iš draugo ar artimo giminaičio galite sulaukti telefoninio skambučio, žinutės ar laiško.


VANDENIS. Šiandien daugiau dėmesio skirkite smulkmenoms, detalėms. Galbūt gausite pinigų, tačiau ne tiek, kiek tikėjotės. Jeigu vakare kas nors nesudrums nuotaikos, tai šią dieną įvertinsite kaip produktyvią.


ŽUVYS. Pasistenkite būti susikaupę ir kantrūs, nesivadovaukite vien emocijomis. Iš užsienio gali ateiti svarbi informacija ar laukiama siunta. Galbūt išsispręs meilės nesusipratimai ir dėl to patirsite džiaugsmo. Saugokitės infekcijų.


Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis