Pirmadienio horoskopas: Ožiaragiui pavyks padaryti gerą įspūdį, keistai klostysis Žuvims svarbūs santykiai

Kovo devintoji, pirmadienis – 69-oji metų diena (pirmoji 11-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 297 dienos.

Kovo 9-oji – Lietuvos vardo diena.


2019 metais Lietuvos Respublikos Seimas kovo 9-ąją įtraukė į minėtinų Lietuvos atmintinų datų sąrašą. Lietuvos vardas pirmą kartą aptinkamas įrašytas Kvedlinburgo analuose. Juose rašoma, kad 1009 m. kovo 9-ąją, vykdamas krikštyti pagonių, Lietuvos pasienyje buvo nužudytas Šventasis Brunonas Bonifacas. Tad buvo nuspręsta kovo 9-ąją laikyti Lietuvos vardo diena.


Savo vardadienius šiandien švenčia Dominyka, Dominykas, Klausgailas, Klausgailė, Klausilas, Klausilė, Klausutė, Klausutis, Klausvyda, Klausvydas, Pranciška, Žyginta, Žygintas, Žygintė.


************

Dangaus kūnai:


Saulė šiandien teka 06.50, leidžiasi 18.10. Dienos ilgumas – 11.20.

Šiandien – pirmoji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Žuvų ženkle.

**************

Protingos mintys:


„Tegul tai, ko tu negali, netrukdo tam, ką tu gali“ (J. Woodenas).

**************

Astrologinė prognozė kovo 9-ajai, pirmadieniui


AVINAS. Neatidėliokite nebaigtų svarbų darbų tarnyboje. Bus kur kas geriau, jei elgsitės teisingai, moraliai, nekenksite kitiems, o kartu – ir sau. Tiktų grūdintis, puoselėti kūno grožį ir sveikatą.


JAUTIS. Trauks rizikingi nuotykiai ir aferos. Būsite labai populiarūs tarp aplinkinių. Jūsų noras kažką keisti asmeniniuose santykiuose, gyvenime artimą žmogų gali nustebinti.


DVYNIAI. Jums stigs emocinės pusiausvyros. Dirbsite nelengvus kasdienius darbus, bet mintys suksis apie sujaudinusią informaciją, išaiškėjusią paslaptį ar pan. Aplinkiniai irgi bus jautresni, sunkiai priims kritiką, pastabas. Saugokitės vagių, sukčių.


VĖŽYS. Tikėtini aktualūs pokalbiai apie numatomą egzaminą ar išvyką, kelionę. Tik su artimiausiais žmonėmis galite būti iki galo atviri, tačiau ir šiuo atveju būtinas geranoriškumas.


LIŪTAS. Šiandien mintys daugiausiai suksis apie pinigus, nuosavybę, naudą ir nuostolius. Nors visiems žinoma, kad laimės nenusipirksi, galite mėginti tai padaryti. Pasisaugokite intrigų bei neapgalvotų, paviršutiniškų sandėrių. 


MERGELĖ. Mažai tikėtina, kad šiandien pavyks išspręsti svarbią problemą ar dilemą. Ir ne tik dėl kitų kaltės, bet ir dėl jūsų pačių nesusikaupimo. Regis, būsite ne itin sąžiningi ir ištikimi. To paties galite tikėtis ir iš antrosios pusės.


SVARSTYKLĖS. Būsite išsiblaškę, jautrūs. Stokosite realybės pojūčio. Nederėtų skleisti gandų, veltis į intrigas, apkalbas. Turbūt neblogai seksis meninė veikla. Tiktų tvarkyti socialinius reikalus, kreiptis dėl labdaros, medicininės pagalbos.


SKORPIONAS. Su draugais, pažįstamais, gerbėjais įdomiai leisite laiką, tačiau tarp jūsų gali kilti nesusipratimų. Galbūt sau ir kitiems mėginsite įrodyti, kad esate ne iš kelmo spirti. Regis, vakare jau patirsite, jog tai buvo verta pastangų.


ŠAULYS. Galite atsisakyti vieno pasiūlymo, įpareigojimo dėl kitiems nesuprantamų motyvų. Būtų geriau, kad nepastebėtumėte svetimų trūkumų ir negadintumėte nuotaikos nei sau, nei kitiems.


OŽIARAGIS. Tikriausiai pavyks padaryti neblogą įspūdį dominančiam asmeniui ar sužavėti tą, kurio dėmesio trokštate. Visgi nepakenktų daugiau susikaupimo atliekant tarnybines pareigas, studijuojant.


VANDENIS. Jums gali būti primintas mokestinis įsipareigojimas. Pasistenkite išspręsti mokesčių ar su finansais susijusių santykių klausimus, atsiimti ar grąžinti skolas. Jeigu šiuo metu tarsitės dėl kredito, lizingo, būkite itin apdairūs, kad neapsigautumėte.


ŽUVYS. Keistai klostysis jums svarbūs santykiai. Neprisikurkite nerealių fantazijų, neklaidinkite savęs ir kito žmogaus. Trumpalaikės iliuzijos jus išties sušildys, tačiau neilgam.


Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis