Kaip išsirinkti jums tinkamus kvepalus?

(1)

Kvepalai yra nepamainoma įvaizdžio detalė, tai lyg žmogų lydintis parašas. Turbūt kiekvienas atsimename artimųjų kvepalų aromatą ir galėtume jį atskirti iš šimto kitų kvapų. Todėl labai svarbu išsirinkti jums tinkamus kvepalus, kurie ne tik atspindėtų jūsų asmenybę, bet ir derėtų prie skirtingo dienos ir metų laiko. 

Tinkamų kvepalų paieška yra atsakingas darbas, todėl apsilankykite internetinėje parduotuvėje 1a.lt ir be jokio vargo rinkitės iš daugybės skirtingų rūšių. Mūsų svetainėje rasite ne tik visų širdis užkariavusius aromatus, bet ir išskirtinius, mažiau žinomus kvapus, tad nieko nelaukite ir pasinerkite į kvapų sūkurį!

 

Kvepalai skirtingoms progoms


Dažnas mūsų turi vieną ar du kvepalų buteliukus, tačiau norint visuomet gardžiai kvepėti, aromatus reikia derinti prie skirtingų progų, paros ir metų laiko. Skamba sudėtingai? Tad kaip nepasimesti šioje kvapų jūroje?

Aromatų paieška neturėtų užgožti noro skaniai kvepėti, todėl užteks atsiminti pagrindines gaires, kaip tinkamai naudoti skirtingus aromatus:


●    Darbe venkite aštrių kvapų, geriausiai tinka lengvi aromatai, kurie neerzins aplinkinių ir nesusimaišys su pašaliniais kvapais.


●    Pasimatymų ar vakarėlių metu rinkitės sodresnius kvapus, juk norite palikti gerą įspūdį, o tinkamai pasirinktas aromatas visuomet išliks atmintyje.


●    Prabangios vakarienės ar puotos metu patartina rinktis elegantiškus aromatus, juose turėtų jaustis muskato, medžio ir citrusų dvelksmas.



kvepalai
kvepalai
Shutterstock nuotr.



Kvepalai pagal paros ir metų laiką


Skirtingi kvepalai priklauso ne tik nuo progos, bet ir nuo paros bei metų laiko. Dienos ir vakaro metu dalyvaujame skirtingose veiklose, nuo to priklauso aromato intensyvumas ir dominuojantys ingredientai. Na, o metų laikai skirtingai veikia aromato atsiskleidimą, tad žiemą ir rudenį patartina kvėpintis ilgiau išliekančiais ir intensyvesniais kvepalais, nes šaltuoju sezonu aromatai išsisklaido greičiau. Tuo tarpu karštuoju metų laiku kvapai išsilaiko ilgiau, tad nepersistenkite.


●      Kvepalai dienos metu ir vasarą - šiuo metu geriausiai tinka lengvi ir gaivūs aromatai, Tokio tipo kvepaluose turėtų dominuoti citrusai, eukaliptai, imbieras ir panašūs ingredientai.


●      Kvepalai vakaro metu ir žiemą - atėjus vakarui galima pasilepinti sodriais kvapų tonais, juk norime palikti nepamirštamą įspūdį… Tad neprašausite pro šalį, jei kvepalų sudėtyje dominuos gėlių, medžio, levandų bei panašių ingredientų natos.


Pasiruoškite iš anksto


Moteriškų ir vyriškų kvepalų pasirinkimas be galo gausus, tad svarbu atrasti jums tinkamiausią aromatą. Tam būtina išbandyti kvapus ant odos, nes skystis reaguodamas su natūraliu kūno pH pakeičia savybes. Turbūt esate pastebėję, jog vieni kvapai geriau atsiskleidžia ant tam tikrų žmonių, todėl eksperimentuokite ir atraskite idealiai derantį aromatą. Be to, atkreipkite dėmesį į kvepalų koncentraciją, kuo didesnė koncentracija, tuo ilgiau aromatas išsilaikys. Dažniausiai brangūs kvepalai išlieka ilgiau, be to jų aromatas yra ryškesnis ir intensyvesnis.


Vyriški kvepalai ir moteriški kvepalai pasižymi skirtingomis savybėmis, tad ir dominuojantys ingredientai dažniausiai skiriasi. Vyriški aromatai dažniau dvelkia žemiškais dūmo, medienos, vandenyno kvapais. Tuo tarpu moteriški kvepalai pasižymi gėlėmis, saldžia vanile ar gaiviais citrusais. Visuomet atidžiai perskaitykite prekės sudėtį ir pagrindines savybes, o tai be jokio vargo padarysite apsilankę 1a.lt internetinėje parduotuvėje. Čia rasite kvepalų aprašymus, jų sudedamąsias dalis, vertinimus bei kitų pirkėjų atsiliepimus, tai padės lengvai išsirinkti jums tinkamiausią prekę.


Platus kvepalų pasirinkimas 1a.lt parduotuvėje
Platus kvepalų pasirinkimas 1a.lt parduotuvėje
Shutterstock nuotr.


Radote kvepalus, kurie puikiai dera prie jūsų charakterio ir padeda išreikšti save? Tuomet nieko nelaukite ir užsukite į 1a.lt internetinę svetainę ir įsigykite juos už puikias kainas. Čia jūsų visuomet lauks išskirtiniai pasiūlymai ir neįtikėtinos nuolaidos!


 

Užsakymo nr.: PT_53288

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis