Kodėl ryški Meghan Markle apranga sukėlė tokį ažiotažą?

Iš pažiūros nederančių spalvų derinimas – ryški šio sezono tendencija. Jai neatsispyrė ir Sasekso kunigaikštienė Meghan Markle.

M. Markle mėgsta pasirinkti spalvą ir visą savo stilių derinti prie jos. Po praėjusių metų pavasarį vykusių vestuvių ji išgyveno kreminio atspalvio periodą, po to, su vos keliomis išimtimis, ilgą laiką jos garderobe dominavo juoda bei tamsiai mėlyna spalvos.


Vis dėlto 2019-uosius ji pradėjo visiškai netikėtai – pirmojo viešo pasirodymo metu kunigaikštienė pasirodė vilkėdama savo stiliui visiškai nebūdingą ryškiaspalvį derinį.


Meghan Markle
Meghan Markle
Vida Press


Pirmadienį Meghan prisijungė prie savo vyro princo Harry ir apsilankė šalia Liverpulio esančiame Birkenhedo mieste.


Užimtai dienai kunigaikštienė pasirinko ilgą, raudoną Kanados prekių ženklo „Sentaler” paltą ir panašaus atspalvio derančius aukštakulnius batelius. Netikėta, kad suknelė, kurią po paltu vilkėjo M. Markle buvo ne mažiau ryški ir labai kontrastinga – tai buvo violetinis „Babaton by Aritzia” drabužis. Įvaizdį pabaigė kunigaikštienės mėgstama rudos odos dizainerės Gabrielos Hearst rankinė.


Meghan Markle
Meghan Markle
Vida Press


M. Markle garsėja kaip labiau mados tendencijas sekanti karališkosios šeimos narė, nei jos vyro brolio princo Williamo žmona Kate Middleton. Taip pat ji jau ne kartą pademonstravo, kad nebijo imtis šiokios tokios mados rizikos. Vis dėlto toks madingas ir drąsus derinys nebūdingas net ir drąsiajai M. Markle.


Meghan Markle
Meghan Markle
Vida Press


Būtent todėl tai sukėlė daug svarstymų, ką reiškia šios spalvos? Ir kodėl Sasekso kunigaikštienė pasirinko būtent jas?


Populiariausias spėjimas, kad tai – duoklė princesei Dianai. Princo Harry mama ypač mėgo neįprastą spalvų derinį ir jį savo stiliuje taikė ne vieną kartą. Pirmiausiai ji raudonai violetinę suknelę vilkėjo 1988-aisiais Tailande.


Princesė Diana
Princesė Diana
Vida Press


Prabėgus metams ji raudonas ir violetines detales derino karališkajame ture po Indiją.


Princesė Diana
Princesė Diana
Vida Press


Princesė Diana
Princesė Diana
Vida Press


Princesė Diana buvo 9-tojo dešimtmečio stiliaus ikona, o grįžus šio laikotarpio tendencijoms jos stilius ir vėl tapo aktualus. Pastaraisiais metais širdžių princesės įvaizdžiai įkėpė ne tik dizainerius, bet ir stilingas moteris. Galbūt viena jų – M. Markle? 

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis