2 geriausi receptai su avokadais: salotos ir makaronų patiekalas

Manau, nesunku atspėti, kad aš dievinu avokadus Nors tai yra gana riebus vaisius (100 g turi 245 kcal), tačiau jo gerosios savybės viską atperka. Avokadas – tai natūralūs augaliniai riebalai, kreminė konsistencija ir tinka praktiškai su viskuo.

Be to, šiemet yra labai geras jų derlius, todėl parduotuvėse kaina svyruoja nuo 0.50 eur už vienetą.

Norėčiau jums pateikti 2 tikrai paprastus, tačiau labai gardžius patiekalus, kuriuos pasigaminsite per mažiau nei pusvalandį.


Tai 2 geriausi receptai su avokadais!


Avokadų, pomidorų ir agurkų salotos



Asmeninio albumo nuotr.



Visi mes esame ragavę visiems nuo vaikystės labai gerai žinomas agurkų ir pomidorų salotas. Nei viena vasara neapsieidavo be ką tik nuskintų pomidorų ir agurkų, sumaišytų su riebia grietine ir gausiai pabarstytų druska.

Bet mano šių tradicinių salotų variacija yra be grietinės, bet su avokadu ir raudonaisiais svogūnais. Patikėkite, nors šios salotos atrodo gana paprastos, jūs būsite nustebinti jų nepadoriai turiningu skoniu.


Jums reikės (2 porcijos) :


  • ½ indelio vyšninių pomidorų
  • 1 ilgo arba 4 trumpų agurkų
  • ½ pjaustyto raudonojo svogūno
  • 2 avokadų
  • Alyvuogių aliejaus
  • 1 citrinos sulčių
  • Kalendros
  • Druskos
  • Pipirų


Ką daryti:


  1. Supjaustykite pomidorus, agurkus, raudonąjį svogūną, avokadus ir kalendras ir sudėkite viską į didelį dubenį.
  2. Pagardinkite alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis. Išmaišykite. Pabarstykite druska ir pipirais.


Makaronai su avokadu ir baziliku padažu



Asmeninio albumo nuotr.



Šis paprastas ir greitas patiekalas yra toks skanus, kad neįtikėtina, kad jį pagaminti užtrukau tiktais 15 minučių. Įmečiau virtis makaronus, sumečiau visus padažo ingredientus į blenderį , supjausčiau pomidorus ir viskas. Gavosi fantastiška avokadų, citrinos ir bazilikų kombinacija.

Šitie makaronai yra išsigelbėjimas, kai reikia pasigaminti kažką labai greitai ir per daug negalvojant.


Jums reikės (2 porcijos) :


  • 2 avokadų
  • 2-3 česnako skiltelių
  • Pilnos saujos bazilikų
  • Alyvuogių aliejaus
  • ½ citrinos sulčių
  • Druskos
  • Pipirų


Ką daryti:


  1. Įmeskite makaronus į verdantį ir pasūdytą vandenį.
  2. Į blenderį sumeskite avokadus, česnaką, bazilikus, įpilkite alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
  3. Išvirtus makaronus lėkštėje sumaišykite su avokadu padažu. Papuoškite likusiais baziliku lapeliais.


Skanaus!


https://www.kastasavokadas.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis