Penktadienio horoskopas: Avinams žadamos permainos ir stiprūs įspūdžiai, Jaučius džiugins finansiniai reikalai

Lapkričio devintoji, penktadienis - 313-oji metų diena (penktoji 45-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 52 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Aurelijus, Dargintas, Estela, Skirtautė, Teodoras.


************


Dangaus kūnai:


Saulė šiandien teka 07.35, leidžiasi 16.30. Dienos ilgumas - 08.55.


Šiandien - trečioji Mėnulio jaunaties diena.


Saulė Skorpiono ženkle.


**************


Astrologinė prognozė lapkričio 9-ajai, penktadieniui


AVINAS. Norėsis permainų, naujos veiklos. Galbūt ruošiatės kelionei, renginiui, aklam pasimatymui ar kitai nekasdienei pramogai. Tokiu atveju laukia stiprūs įspūdžiai. Tik nepiktnaudžiaukite svaigalais.


JAUTIS. Finansiniai reikalai tikriausiai suteiks gerų vilčių. Turbūt kažkas sugrąžins skolą arba jūs pagaliau nusimesite skolos naštą. Galite užmegzti perspektyvią pažintį.


DVYNIAI. Šiandien neišsisuksite nuo intensyvaus bendravimo. Iš jūsų bus tikimasi konkrečios paramos, tarpininkavimo ar bendradarbiavimo. Netikėtai gali užsimegzti flirtas su patikusiu asmeniu.


VĖŽYS. Darbas vys darbą. Nors energijos lyg ir užteks, vakare būsite linkę atsisakyti įdomaus renginio. Regis, klausysite savo vidinio balso, nekreipdami dėmesio į tai, ką kiti gali pagalvoti dėl nemotyvuotai keičiamų planų.


LIŪTAS. Ši diena žada gerų įspūdžių, mielų susitikimų ir romantikos. Turbūt suprasite, kad savo gyvenime galite daug ką pakeisti į geresnę pusę. Galbūt sulauksite meilės prisipažinimo arba leisitės į tarnybinio romano peripetijas.


MERGELĖ. Šiandieną geriau seksis, jeigu pasitikėsite savo jėgomis ir patrauklumu. Nuoširdžiai bendraukite su aplinkiniais, o ypač su šeimos nariais. Tai padės jums pralinksmėti, atsipalaiduoti.


SVARSTYKLĖS. Diena pasižymės pokalbių gausa. Palanku megzti įvairius ryšius, teikti ar imti interviu. Atsiras galimybių atskleisti savo ir kitų geriausias savybes. Tik labiau kreipkite dėmesį į tai, ką kiti sako ar pataria.


SKORPIONAS. Gana sėkmingai judės reikalai, susiję su nuosavybe, komfortu. Galbūt pavyks ką nors pelningai parduoti, išnuomoti ar palankiai nusipirkti. Galite gauti lengvatą, nuolaidą.


ŠAULYS. Tikriausiai atsigaus ir jūsų kūnas, ir dvasia. Lengvai rasite bendrą kalbą su aplinkiniais, o jie pastebės ir įvertins jūsų privalumus, sugebėjimus. Galite susitikti žmogų, su kuriuo jus sieja neeiliniai įspūdžiai. Trauks nuotykiai.


OŽIARAGIS. Šiandieną visur laikykitės saiko, nepersidirbkite, nesiveržkite į viešumą. Galbūt pademonstruosite altruizmą arba patirsite išgyvenimų, susijusių su meile, menais, mistika.


VANDENIS. Diena palanki naujiems darbams, kolektyviniams susibūrimams. Tik teisingai įvertinkite savo galimybes. Kaip bebūtų, nevenkite bendrauti, būti įvykių sūkuryje, nes užsimezgusios pažintys bus reikšmingos.


ŽUVYS. Dalyvavimas kultūriniuose ar kituose renginiuose atneš naudos, patyrimo, pažinčių. Pasitarimai, debatai bus rezultatyvūs. Išlaidų gali pareikalauti su mokslu, kelione susiję reikalai.


Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis