Prognozės 2019-iesiems: kai kam jie žada būti geri, pelningi, sotūs ir sėkmingi metai

Gruodžio 31-osios naktį skaičiuosime jau paskutines bėgančias senųjų metų minutes ir pasitiksime atskubančius 2019-uosius, būsimus Kiaulės metus. Daug kas pasakys, kad šie metai bus tikrų tikriausiai kiauliški, pilni įvairiausių kiaulysčių.

Tačiau taip gali pasirodyti tik iš pirmo įspūdžio. Juk kiaulė yra ramus ir taikus gyvūnas, nesunkiai prisijaukinamas ir draugiškas. Ir aišku, retsykiais mėgstantis papokštauti, bet kas to nemėgsta? Tai būtina gyvenimo dalis, antraip jis nebūtų toks įdomus.


Horoskopą parengė Gediminas Kamarauskas (@futurotiempo).


Pasak kortų, metai apskritai žada būti geri, pelningi, sotūs ir sėkmingi. Laimė nusišypsos daugelio profesijų atstovams, padovanos ne vieną galimybę, progą tobulėti, augti, judėti į priekį. Ar tuo pasinaudosime, priklausys tik nuo mūsų. Nes tik nuo mūsų darbo ir pastangų priklausys, kokie bus rezultatai. Laimėjimai ir pergalės pasiekiami darbais, o ne žodžiais. Taigi pažvelkime, kas Naujaisiais metais laukia kiekvieno Zodiako ženklo.


AVINAS


Naujieji metai Avinams bus itin palankūs. Bene iš visų Zodiako ženklų Fortūna bus dosniausia būtent jiems – atneš taip laukiamus teigiamus pokyčius, suteiks naujas galimybes, atvers naujus kelius, pažers malonių netikėtumų. Sėkmė aplankys asmeniniame ir profesiniame gyvenime.


Avino ženklo atstovams pavyks susirasti gerai apmokamą darbą, sulaukti įvertinimo, atlyginimo pakėlimo, pakilimo karjeros laiptais, tobulėjimo pasiūlymų. Kartu lauks įdomios pažintys, susitikimai, žmonės, kelionės, meilė – visa tai į jūsų gyvenimą įneš naujų spalvų, vėjų, patirties. Nors metai, gali atrodyti, ir prasidės įprastai, be jokių didelių pasikeitimų, tačiau viskam savas laikas: nereikia skubinti įvykių – likimas viską sudėlios į savo vietas. Sėkmė pati jus susiras.


JAUTIS


Jaučio, kaip ir Avino, taip pat laukia ganėtinai sėkmingi metai, ypač finansine prasme. Bet šiuo atveju sėkmė yra ne atsitiktinė, o užsitarnauta – ilgo ir sunkaus triūso rezultatas, kuris dar nebus iki galo pasiektas ir įtvirtintas. Tačiau jau bus galima raškyti pirmuosius vaisius, kurie suteiks daug džiaugsmo ir pasitenkinimo. Pastangos darbe, viršvalandžiai, iniciatyvos, pasiaukojimas nenueis perniek – sulauksite apdovanojimo, paskatinimo, tinkamo pripažinimo, verslo pagyvėjimo – kas ženkliai papildys jūsų piniginę. O papilnėjusi piniginė leis labiau mėgautis gyvenimu, pramogomis, ramybe, atostogomis; susikursite patogią ir ramią aplinką.


Tik nereikėtų pamiršti – neužmikite ant laurų. Meilės horizonte vyraus idiliška romantika, šilti santykiai.


DVYNIAI


Iškritusi Imperatoriaus korta dvyniams žada aktyvius ir produktyvius metus. Jūsų ambicijos – grynai pragmatiškos: materialinė sėkmė ir gerovė, kitaip tariant, susikurti sau vietą po saule ir joje įsitvirtinti. Šiais metais ryžtingai imkitės realizuoti savo užmojus, idėjas, vykdykite projektus, naujus sandorius.


Asmeninės savybės, tokios kaip racionalumas, loginis mąstymas, organizuotumas, vidinė stiprybė jums leis pasiekti norimų rezultatų. Kaip darbinėje erdvėje, taip ir namuose, šeimyniniame gyvenime lengvai išlaikysite stabilumą, nes jūs – stiprioji santykių pusė, tačiau vertėtų neperžengti ribų. Taip pat galimas ir šeimos pagausėjimas.


VĖŽYS


2019-ieji Vėžiams – meilės ir jausmų metai. Kaip Fortūna gausiai apdovanos Avinus, taip Vėžius Amūras apipils laime asmeniniame gyvenime. Pagaliau sutiksite žmogų, kuris jums atvers širdį, pasiūlys nuoširdžius jausmus ir draugystę. Meilė taip suliepsnos, kad netrukus gali suskambėti ir vestuvių varpai. Jūsų gyvenime pasirodys vaivorykštė, kuri pripildys laimės, šviesos ir harmonijos. Namuose pasigirs ir mažylio verksmas...


Bet kokiu atveju, vienišų ar jau santykius užmezgusių žmonių laukia laimingi, prasmingi ir vaisingi metai. Atrodytų Amūro specializacija – tik meilė, tačiau ir profesiniame gyvenime jis jūsų nenuskriaus.


LIŪTAS


Liūtas karalius kitais metais pateisins savo vardą ir įrodys, ko jis vertas. Nes tam, kad pasiektumėte tai, ko trokštate, jūs pasiryžote kantriam ir daug jėgų reikalaujančiam darbui. Priėmėte asmeninį iššūkį – pereiti duobėtą kelio ruožą, įveikti ne vieną kliūtį. Ir ne veltui! Jūsų užsibrėžti siekiai kitąmet bus pasiekti ir įgyvendinti. Atkaklumas ir užsispyrimas leis jums džiaugtis pelnyta pergale. Finišas jau labai arti.


O kartu galėsite atsipūsti ir pasimėgauti gyvenimu. Kalbant apie santykius, jų pagrindas ne tikroji meilė, bet daugiau abipusis susižavėjimas...


MERGELĖ


Praeitis meta ilgus šešėlius. Taip galima pavadinti kitus Mergelės ženklo atstovų metus. Praeitis darys didelę reikšmę dabarčiai ir ateičiai. Sutiksite seniai matytus draugus, pažįstamus, giminaičius, gali pasirodyti netgi ir buvusi meilė, kuris sukels širdžiai mielus prisiminimus. O tai jus sugrąžins į praeitį ir suteiks optimizmo, vilties, pasitikėjimo.


Tačiau praeities grįžimas nesukels liūdesio ar užmirštų nuoskaudų, veikiau atvirkščiai – turės teigiamų požymių: galite sulaukti pagalbos, naudingų pasiūlymų, atnaujinsite ryšius ar svarbiausia buvusius santykius. Didelė tikimybė pakeisti darbą ir gyvenamąją vietą.


SVARSTYKLĖS


Būsimi metai Svarstyklėms nežada lengvo, ramaus ir patogaus gyvenimo. Kortos prognozuoja būsiant sudėtingą laikotarpį – artinasi audra, kuriai privalu pasiruošti ir išgyventi. Audra, kai žmogus turės parodyti savo sugebėjimus įveikti jam siunčiamus išbandymus, keliamus iššūkius, susidoroti su jam mestais likimo patikrinimais. Teks susimąstyti, susitelkti ir apginti save, savo poziciją, susikurtą komforto zoną ir parodyti, kad jūs esate verti to, ką turite, ką užsidirbote. Be to, gali tekti susiremti su žmonėmis, kurie jūsų nemėgsta, ypač darbe, biure ar verslo aplinkoje. Santykiai, jausmai taipogi nusimato vėjuoti, permainingi; juose galite sulaukti ir netikėtų pasikeitimų.


SKORPIONAS


Kitus metus pasitiksite puikiai nusiteikę, pilni jėgų, idėjų, minčių, ką ir kaip sukurti, pasiekti, nuveikti. Laukia puikios tobulėjimo galimybės, sėkmingos darbo paieškų perspektyvos, pelningi verslo sandorių sudarymai, investicijos. Ir būtent kiti metai yra itin palankūs šiam asmeniniam augimui, gerovės siekimui – tereikia mokėti pasiimti iš gyvenimo tai, ką jis suteikia.


Kita vertus, jūs ir patys žinote, kad tai – jūsų laikas, kada reikia veikti ir pasiimti iš gyvenimo viską, ką jis siūlo. Ir jums pasiseks. Tuo tarpu meilės reikaluose nedėkite daug vilčių, nes tikrosios meilės dar teks palaukti. Dievaitis Erotas jūsų atžvilgiu turi kiek kitokių sumanymų.


ŠAULYS


Bene didžiausi iššūkiai laukia Šaulių. Jeigu Svarstyklėms dangus pasiųs vidinius išbandymus, tai Šaulius užgrius tas dangus, pridėdamas virtinę nesėkmių. Nusiteikite galimoms gyvenimo negandoms – darbo praradimas, finansinių išteklių sumažėjimas, bankrotas, skurdas, ligos, skyrybos, santykių aštrumas. Iki tol vyravęs stabilumas ir staiga užklupęs neužtikrintumas dėl savo padėties jums kels susirūpinimą ir užduos ne vieną klausimą. Ir ne veltui. Atkreipkite dėmesį į užuominas, smulkmenas, imkitės veiksmų, kad netektų išgyventi juodo periodo. Gali būti, kad teks rūpintis pasiligojusiu giminaičiu ar šeimos nariu. Būkite stiprūs, nepasiduokite. Kuo tamsesnė naktis, tuo greičiau švinta.


OŽIARAGIS


Užsispyrimas vertinamas dvejopai: ir teigiamai, ir neigiamai. Tačiau Ožiaragių atveju tai ypač naudinga, nes būtent užsispyrimo ir nuoseklaus darbo dėka jūs galėsite pasiekti aukštų rezultatų. Ir tie rezultatai jus džiugins. Jums pavyks ne tik susikurti finansinį stabilumą, kas leis pagerinti gyvenimo kokybę, bet ir pelnyti kolegų, vadovų pagarbą bei simpatijas. Jūs būsite įvertinti, o tai pakels jūsų savivertę. Aplink save subursite vieningą, ištikimą komandą, kuri padės išspręsti kylančius sunkumus.


Santykiuose, draugystėje, šeimoje kardinalių pokyčių neprognozuojama: ramybė, santarvė, sutarimas – mėgausitės mylimųjų jums rodomu dėmesiu, dovanomis ar mielais siurprizais.


VANDENIS


Artėjantys metai Vandeniams išties svarbūs ir reikšmingi. Jie atneš plačias galimybes visose gyvenimo srityse, kurios atvers kelius į geresnį gyvenimą. Tačiau privalote suvokti, kad viskas priklausys tik nuo jūsų – ar gebėsite jomis pasinaudoti. Tam jūs turite visas reikalingas asmenines savybes – kūrybiškumą, valios stiprybę, susikaupimą, sumanumą, pasitikėjimą savimi ir jos turi būti panaudotos. Taigi svarbiausias uždavinys bus įsisąmoninti jumyse susikaupusią vidinę energiją, gabumus ir žinias, išdrįsti pasakyti sau „aš galiu“. O kai tai suprasite, imkite veikti, siekti užsibrėžtų tikslų, nes kad ir kas benutiktų, jūs be vargo surasite išeitį iš susidariusios keblios padėties.


ŽUVYS


Paskutiniajam Zodiako ženklui krintančios kortos žada sėkmingus metus. Pasitaikys ne viena galimybė, kai galėsite pasirinkti tai, kas jums labiausiai tinka ir patinka. Bet kokiu pasirinkimo atveju jūs neprašausite, jus pasitiks sėkmė – ar tai būtų perėjimas iš vieno darbo į kitą, ar naujų verslo partnerių siūlomas projektas, ar tiesiog norimas pirkinys.


Santykiuose lydės romantika, harmonija, abipusis supratimas ir malonus sutarimas, tačiau planus apie santuoką derėtų vertinti atsargiai. Nepristigksite vilties, tikėjimo ir visada liksite optimistiški, matysite šviesią ateities perspektyvą, kad ir kokia sudėtinga atrodytų situacija. Su tokiu nusiteikimu ir laikysena Žuvys, kaip tikros profesionalės, lengvai perplauks audringą gyvenimo jūrą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis