Pirmadienio horoskopas: Dvyniams turėtų sektis, Šaulio laukia ne pati geriausa diena

Rugpjūčio dvidešimtoji, pirmadienis - 232-oji metų diena (pirmoji 34-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 133 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia: Benona, Benonas, Bernarda, Bernardas, Beržas, Beržūna, Nemunas, Neringa, Samuelis, Tolvina, Tolvinas, Tolvinė.

************


Dangaus kūnai:


Saulė šiandien teka 06.01, leidžiasi 20.43. Dienos ilgumas - 14.42.


Šiandien - trečioji Mėnulio priešpilnio diena.


Saulė Liūto ženkle.


**************


Astrologinė prognozė rugpjūčio 20-ajai, pirmadieniui


AVINAS. Dėl savo gabumų arba gero kolektyvo su užduotimis susidorosite be problemų. Galbūt gausite svarbią žinią iš toli. O gal jums rūpi visiškai ne darbas, ne pareigos, juk vis dar vasara. Tokiu atveju gaudykite malonias akimirkas.


JAUTIS. Tikriausiai teks tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus ar imtis reikalų, susijusių su paveldėjimu, nuosavybe, kreditais. Jeigu aktualu derėtis ar rimčiau apsipirkti, darykite tai neatidėliodami. Tačiau turite pasitarti su šeimos nariais.


DVYNIAI. Nors dienos emocinis fonas ne itin palankus, tačiau jums turėtų neblogai sektis. Galite sudaryti neblogą sutartį, išgirsti meilės prisipažinimą. Gebėsite susivokti kitų jausmuose ir elgtis taip, kaip jie norėtų.


VĖŽYS. Po truputį spręsis aktualūs klausimai. Turbūt pavyks išnarplioti painiavą, susijusią su darbu, verslu ar sveikata. Svarbu tinkamai pasinaudoti atsiradusiomis progomis, jeigu siekiate įsidarbinti, ieškote patikimų tarpininkų ir pan.


LIŪTAS. Pasitikėkite savimi, būkite geranoriški ir tikėkitės pozityvumo iš kitų. Tuomet stipriai padidės sėkmės galimybė tiek versle, tiek kitose srityse. Vaikai arba meilė privers jus priimti sprendimus, susijusius su nuosavybe, verslu.


MERGELĖ. Turėsite išlaidų, susijusių su komfortu, namų bei namiškių reikmėmis. Nereikėtų nuo to išsisukinėti, jeigu norite darnaus sutarimo ir palankaus artimųjų požiūrio. Jeigu esate išvykę toli nuo savų, tuomet ims kankinti stiprus ilgesys.


SVARSTYKLĖS. Regis, manysite, kad geriau už visus orientuojatės situacijoje ir galite ją kontroliuoti bei daryti įtaką kitiems. Nebūkite tuo tokie tikri. Pravartu pasiklausyti, ką sako, kokiomis mintimis dalijasi šalia esantieji.


SKORPIONAS. Dvasinis bei fizinis komfortas šiandien bus ypač reikalingas ir trokštamas. Iš artimo žmogaus sulauksite paramos, supratimo arba mielai tai teiksite patys.


ŠAULYS. Pasireikš nuotaikų kaita, neryžtingumas, abejonės. Daug jėgų pareikalaus buitiniai rūpesčiai. Visuose šiandieniniuose kontaktuose patartinas santūrumas ir subtilumas.


OŽIARAGIS. Regis, bus mažiau energijos dirbti ir bendrauti, todėl tiktų rinktis tokią veiklą bei aplinką, kurioje jaučiatės neblaškomi, nespaudžiami, galite susikaupti. Kas atrodo sudėtinga ir neįveikiama, netrukus gali tapti paprasta.


VANDENIS. Visur norėsis suspėti, viską padaryti. Visgi nelabai suvoksite santykius su kai kuriais žmonėmis ir galite klysti, vertindami jų ketinimus. Neverta nuleisti rankų, jei kažkam neįtikote, nepatikote.


ŽUVYS. Ši diena užlies prisiminimais bei troškimais. Svajosite apie meilę, romantiką, nuotykius. Tuo tarpu kiti iš jūsų reikalaus pareigingumo, atsakomybės. Netgi meilės objektas gali raginti įsipareigoti, kurti rimtesnius santykius.


Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis