Braškių, špinatų ir fetos salotos

Gaivios, lengvos, aromatingos ir pakankamai sočios šios salotos. Kol dar tęsiasi špinatų ir braškių sezonas, ruoškite jas kuo dažniau.

Reikės:

8- 10 braškių,

2-3 valgomųjų šaukštų fetos,
skiltelės česnako
arbatinio šaukštelio skysto medaus,

arbatinio šaukštelio grūdėtų garstyčių,

arbatinio šaukštelio balzaminio acto,
valgomojo šaukšto alyvuogių aliejaus,
pluoštelio špinatų lapelių,

2 valgomųjų šaukštų migdolų plokštelių.

Kaip gaminti

* Braškes bei špinatus nuplaukite ir apdžiovinkite.

* Česnako skiltelę sutrinkite, sumaišyti su medumi, garstyčiomis, actu ir aliejumi.

* Į lėkštę pridėti špinatų, supjaustytų braškių, pritrupinkite fetos, užberkite riešutus. Salotas patiekite aplietas paruoštu padažu.

Daugiau salotų receptų:

Gaivios vaisių ir uogų salotos

Vasariškos vaisių ir daržovių salotos

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis