Ne tik romantikėms: 2 būdai derinti madinguosius švelnius tonus

Ant bangos esantys pasteliniai tonai ir prislopinti žemės atspalviai puikiai tinka kiekvieną dieną.

Nesvarbu, ar derinį papildysite keliomis pastelinėmis detalėmis, ar šviesiais drabužiais vilkėsite nuo galvos iki kojų, šį sezoną į švelnius tonus verta investuoti. Siūlome du būdus, kaip juos pritaikyti savo aprangoje – tiek į darbą, tiek laisvalaikiu.

DARBAS

Darbinėje aplinkoje labiausiai tinka švarios linijos, neiššaukiančios spalvos ir santūrūs siluetai. Tai tobulos sąlygos dėvėti madinguosius pastelinių spalvų drabužius. Nedvejokite prieš į darbo garderobą įtraukdama švelnias persiko, alyvos, mėtos spalvas, smėlinį, rožinį atspalvius. Įkvėpimo semkitės iš mados namų „Celine“, „Agnona“, „Max Mara“ – rinkitės standžius audinius, griežtus kirpimus, kontrastingas faktūras. Nors madinga rinktis šerbeto spalvas, įvaizdis neturėtų būti per daug saldus, tad nepamirškite šiek tiek pipirų – modernių akcentų, kuriais gali tapti tinklinės kojinės, bateliai grubiu, masyviu kulnu ar vyriško stiliaus laikrodis.


Mados namų „Celine" modelis, Vida Press nuotr.

Palaidinė, „Simona Conti", 44,99 Eur, „Apranga" nuotr.

Švarkas, „Natali Silhoutte", 79,99 Eur, „Apranga" nuotr.

Rankinė, „Susen", 39,99 Eur, „Apranga" nuotr.

Kelnės, „Silvian Heach", 79,99 Eur, „Apranga" nuotr.

LAISVALAIKIS

Pastelinės spalvos yra šiek tiek įpareigojančios, verčiančios išlaikyti budrumą – tik per daug atsipalaiduok ir išsitepsi. Jei norite jas pritaikyti savo laisvalaikiui, derinkite su ne mažiau madingais (bet daug praktiškesniais) rusvai žalsvais (chaki) atspalviais. Šie puikiai derės su pavasariška pastele ir kurs moterišką ir, kartu, nerūpestingą stilių, tobulą savaitgalio ar atostogų akimirkoms. Chaki spalvą matėme ant mados namų „Carven“, „J. W. Anderson“, „Valentino“ podiumų. Tarp madingiausių drabužių – baikerio striukė, Safario stiliaus susiaučiama suknelė, pinta skrybėlė.


„Carven", Vida Press nuotr.

Striukė, „Silvian Heach", 69,99 Eur, „Apranga" nuotr.

Liemenė, „Silvian Heach", 109 Eur, „Apranga" nuotr.

Skrybėlė, 14,99 Eur, „Apranga" nuotr.

Sijonas, „Simona Conti", 34,99 Eur, „Apranga" nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis