Kalėdinis likeris

Sudedamosios dalys:
100 g džiovintų abrikosų
100 g džiovintų datulių
125 g džiovintų slyvų
1/2 valgomojo šaukšto „Dansukker" vanilinio cukraus su natūralia vanile
1/2 cinamono lazdelės
3 gvazdikėliai
3 juodųjų pipirų grūdeliai
1 žiupsnelis kardamono grūdelių
700 ml degtinės
200 ml „Dansukker" rudojo stambiakristalio karamelinio cukraus

  1. Sudėkite vaisius į stiklinį indą ir supilkite pusę kiekio degtinės. Uždarykite indą ir 2-3 dienas laikykite kambario temperatūroje. 

  2. Vaisius nukoškite. Supilkite likusią degtinę ir cukrų bei prieskonius. Palikite 4 savaitėms nusistovėti. 

  3. Nukoškite prieskonius. Supilkite kalėdinį likerį į butelį ir pakentėkite iki Kalėdų.


Dalyvaukite konkurse ir laimėkite saldžių "Dansukker" prizų!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis