Akių plunksnelė – išraiškingam šventiniam makiažui

44 proc. moterų mano, kad akys yra gražiausia jų kūno dalis. Paryškinti jas galima ne tik šešėliais, akių pieštukais, bet ir labai madinga šio sezono makiažo priemone – akių plunksnele.

Akių plunksnele apvestos akys atrodo išraiškingos, o žvilgsnis – seksualus. Linija nebūna tokia stora, kaip nuvesta akių kontūrų pieštuku.

Iš pradžių nubrėžkite liniją nuo viršutinio voko centro link vidinio akies krašto, po to antrą liniją nuo vidinio akies krašto iki viršutinio voko vidurio. Tada sujunkite antrą liniją su pirmąja ir, jei reikia, retušuokite (stenkitės suktis mikliai, nes dažai greit išdžiūsta).

Akių plunksnelė turėtų būtinai apsigyventi Jūsų kosmetikos krepšelyje prieš šventes. Tik prieš darydamos šventinį makiažą, šiek tiek pasitreniruokite – naudojimasis akių plunksnele reikalauja šiek tiek įgūdžių.

Madingos tokios strėlytės, kaip dainininkės Justės Starinskaitės. Akių plunksnelės burtams negali atsispirti burleskos karalienė Dita von Teese, dainininkė Gwen Stefani, didžiulė akių strėlyčių gerbėja buvo dainininkė Amy Winehouse.

Akių plunksnelė – viena mėgstamiausių popkaralienės Madonnos ir ekscentriškosios atlikėjos Lady Gagos priemonių. Jau nebekalbame apie Senojo Holivudo žvaigždes, kurios ir įvedė madą piešti strėlytes, užriečiant ištęsto kontūro galiukus į viršų.

Madingąsias strėlytes nesunkiai „nupiešite“ pačios – tereikia patikimos priemonės.

Išbandykite „Clarins“ akių plunksnelę „Instant Liner“, kuri puikiai išryškina kontūrus.

Kaina – 95 Lt

Jei norite ypač plonos linijos, išmėginkite „Dr. Hauschka“ plunksneles, kurios yra itin plonos, todėl jomis tiksliai ir lengvai nubrėšite grakščią liniją palei blakstienas.

Jei norisi dar didesnio efekto, galite pri(si)klijuoti dirbtines blakstienas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis