D. Bosas: naudodama brangią kosmetiką, moteris jaučia psichologinį komfortą

Stiliumi, eisena, laikysena ji – rafinuoto grožio pavyzdys. Kokia nepriekaištingai atrodančios verslininkės Dainos Bosas (41 m.) grožio paslaptis? Ką moteris tepa ant veido, kuo kvepia ir ką laiko savo kosmetinėje? Trijų vaikų mama neslepia, kad yra išbandžiusi daugybę prabangių grožio procedūrų ir priemonių.

Jūsų mėgstamiausias aromatas?

Jau kurį laiką esu pamišusi dėl „Frederic Malle“ aromato „Portrait of a Lady“. Pastebėjau, kad stiprioji lytis šiam aromatui ypač pastabi, tačiau šiuos kvepalus renkuosi ne dėl to – jie man tiesiog labai patinka.

Didžiausias grožio atradimas?

Esu išbandžiusi daug įvairių puikių procedūrų ir įvairių kompanijų aukštos kokybės produktų. Ne paslaptis, kad naudodama kokybiškas kosmetikos priemones pirmiausia jauti psichologinį komfortą. Tiki pokyčiais, net matai teigiamą rezultatą. Esant gerai produkto kokybei, sustiprėja placebo efektas. Tačiau mano grožio atradimas yra daug paprastesnis – geriausiai jaučiuosi tada, kai esu gerai pailsėjusi, išsimiegojusi, pasportavusi.

Didžiausias grožio priešas?

Alkoholis, cigaretės, nemiga. Taip pat pyktis ir pavydas prideda ne vieną raukšlę.

Kokių gamintojų ir prekių ženklų produktų galima rasti jūsų kosmetinėje?

Šiuo metu tai būtų „GK klinikoje“ atrasta prancūzų kosmetika „Laboratoires Filorga“. Šią kosmetiką nešiojuosi ir su savimi. Taip pat mėgstu „Make Up For Ever“ produktus.

Kam verta taupyti, o ką visgi į kosmetikos krepšelį krauti neskaičiuojant?

Abejoju, ar šiuo klausimu kas gali patarti. Kiekvienas žmogus nusprendžia pats, pagal savo poreikius ir prioritetus. Man nepatinka apsikrauti nereikalingais daiktais ir nors smarkiai skaičiuoti nereikia, niekada neperku daiktų, jei nesu tikra, kad man jų reikia.

Dėl tos priežasties labai retai lankausi išpardavimuose, būtent ten ir prisiperki ko reikia ar nereikia (juokiasi). Ir vis dėlto, kadangi mes esame moterys ir mums dažniau REIKIA pirkti, negu nereikia, aš laikausi nuomonės, kad į krepšelį reikia krauti tai, kas tau teikia malonumą ir praskaidrina nuotaiką.

Kaip manote, ar litas per dieną, išleistas veido odai, yra daug? Pavyzdžiui, tiek atsieina padalijus prabangaus „La Prairie“ kremo indelį po lašą, reikalingą kasdienai. Beje, kremo indelio pakanka metams.

Ne, tai yra labai mažai. Tačiau kaip reikia naudoti kremą, kad jo užtektų net metams, turėčiau pasimokyti. Man jo užtenka tik trims mėnesiams. (Juokiasi.)

Temos autorė – Genutė Žalienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis