Kas labiausiai moteris erzina vyrų elgesyje?

Pamirškite pakeltą klozeto sėdynę – ją ryžtingai išstumia priklausomybė nuo kompiuterio.


Portalas woman.ru apklausė virš 1000 savo skaitytojų, kas jas labiausia erzina vyrų elgesyje. Pasirodo, bjauriausių vyrų įpročių klasiką (neišneštas šiukšles, pakeltą klozeto dangtį ir visur besimėtančias purvinas kojines) ryžtingai išstūmė naujosios technologijos.


Net 37 proc. moterų labiausiai nervina tai, kad jų vyrai pernelyg pasineria į virtualų pasaulį ir pamiršta apie jų (moterų) egzistavimą.


19 proc. nervina vyrų „kučnebylystė“ – kitaip tariant, jų gebėjimas praleisti pro ausis savo žmonos prašymus.


Trečioje vietoje atsidūrė balos vonios kambaryje, kurios lieka po to, kai vyras pasinaudoja dušu. Matyt, jie yra įsitikinę, kad šluostyti grindis – ne vyrų reikalas.


Nedaug atsilieka bjaurus vyrų įprotis komentuoti moters vairavimo stilių (7 proc.). Atsargiai, mielieji, jei jau sėdite keleivio sėdynėje, laikykit burną užčiauptą, antraip gali tekti parkulniuoti pėsčiomis.


Dar mums nepatinka ieškoti vyrų pamestų daiktų (tarp jų ir kojinių) ir kentėti jų vaikišką užsispyrimą, kai reikia praeivių paklausti kelio, – šios savybės pasidalino po 5 proc.


Kiti įpročiai surinko tiek mažai procentų, kad galima juos minėti kaip atsitiktinius – tarp jų pateko pomėgis plempti alų vakarais, atjungtas telefonas, moterų laikymas silpnesniais ir kvailesniais sutvėrimais ir nenoras vesti.


O štai pakelta klozeto sėdynė neužkliuvo nė vienai moteriai. Įdomu, ar mūsų zyzimas pagaliau davė rezultatų ir vyrai išmoko šlapintis pagal mūsų sukurtas taisykles, ar naujieji jų įpročiai yra tokie bjaurūs, kad pakelta sėdynė atrodo tik nereikšminga smulkmena?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis