Didžiakrūtės sulaukia daugiau vyrų dėmesio

Galim kiek norim kalbėti apie mažų krūtų privalumus, bet vis dėlto moterys didesnėmis krūtimis sulaukia daugiau vyrų dėmesio.


Mažų krūtų savininkių paguodai sakoma daug gražių dalykų – seksologai sako, kad tokios krūtys jautresnės ir todėl labiau tinka meilės žaidimams; plastikos chirurgai tvirtina, kad mažas krūtis mažiau paveikia laiko pokyčiai: jos nenutįsta ir nesubliūkšta, stilistai tikina, kad ant tokių biustų elegantiškiau gula visi drabužiai.

Bet jeigu norite sulaukti vyrų dėmesio, didelės krūtys yra kur kas veiksmingesnės.


Prancūzų psichologas Nikolasas Gueguenas šiai moters kūno daliai skyrė ne vieną tyrimą. Pirmiausiai vyrams buvo rodomos moterų su įvairaus dydžio krūtimis nuotraukos. Tyrimų išvados neabejotinai rodė – mažakrūtės pralaimi. Tačiau tai psichologo netenkino – visi žino, kad nuotraukose didelės krūtys atrodo gražiau, bet ar šis masalas veikia realybėje?


Pirmojo N. Guegueno atlikto eksperimento metu ta pati moteris vis ėjo į naktinį barą, tikrindama, kiek vyrų prie jo prieis ir pakvies šokti. Moteris buvo ta pati, bet jos krūtinė įdėklais buvo palaipsniui didinama nuo A iki C dydžio. Eksperimentas truko net 12 savaičių, taigi jo išvadas galima laikyti pakankamai patikimomis. Tai štai – kai moteris turėjo A dydžio kūtinę, prie jos per vakarą vidutiniškai prieidavo 13 vyrų. Su B dydžio kūtine šis skaičius ūgtelėjo iki 19. O štai C dydžio krūtys rezultatus pagerino labai pastebimai – iki 44 kvietimų.


Šie rezultatai mokslininko nenustebino, bet jų patikimumą šiek tiek menkino pasirinkta aplinka. Juk natūralu, kad į naktinį klubą dauguma vyrų ateina ieškoti vienos nakties nuotykių, tad nenuostabu, kad seksualiau atrodanti moteris sulaukia daugiau dėmesio. Įdomu, ar neutralioj aplinkoj tai irgi veiktų?


Tokiu pačiu principu buvo pakartotas eksperimentas pastačius moterį šalikelėj stabdyti pakeleivingų mašinų. Pastebėta, kad moterims vairuotojoms jokios įtakos „tranzuotojos“ krūtų dydis neturėjo – iš 426 visais atvejais sustojo apie 9 proc. moterų. O štai vyrai vairuotojai elgėsi kiek kitaip. Iš 774 pravažiavusių vairuotojų 15 proc. sustojo paimti moters be lateksinių įdėklų, 18 proc. sustojo, kai krūtinė paaugo iki B dydžio , o pamatę C dydžio krūtinę sustojo 24 proc. Nors skirtumas tarp A ir C krūtinės populiarumo šįsyk nebuvo toks ryškus kaip bare, tačiau neabejotina, kad jis egzistavo.


Akivaizdu, kad vyro galvoje moters krūtinė užima nemažai vietos, ir tos, kurios yra gamtos dosniau apdovanotos, turi didesnes galimybes padaryti stipresnį pirmąjį įspūdį ir užmegzti santykius. Tik jokie tyrimai neatskleidžia, ar didesnė krūtine padeda ilgiau tuos santykius išsaugoti.


Parengta pagal Richardo Wisemano knygą „59 sekundės“ (leidykla „Alma littera“).

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis