Kad lieknėjimo procesas taptų malonus

Moteriai, turinčiai bent kelis papildomus kilogramus, klausimas, kaip atsikratyti svorio, visada aktualus. O artėjant vasarai beveik kiekviena susirūpiname, kaip galėtume pagražinti savo kūno linijas.

Deja, numesti priaugtus kilogramus nėra lengva. Spauda, internetas ir televizija pilni daugybės patarimų kaip sulieknėti. Kodėl šios rekomendacijos neatneša realių rezultatų? Dažnai sportuoti pritrūkstame laiko, valgyti sveikai sunku dėl įpročių bei supančios aplinkos, neretai nejaučiame artimųjų palaikymo... Yra daugybė priežasčių, kodėl taip ir sustojame nepasiekę tikslo, bet viena pagrindinių – mes nesugebame mėgautis pačiu svorio metimo procesu. Juk jei lieknėti būtų smagu, ar iš tiesų šio malonumo atsisakytume?

Nusprendusios mesti svorį dažnai darome vieną klaidą: apsiribojame tik kategoriškos dietos laikymusi. Natūralu, kad tai sukelia organizmui stresą. Todėl, tik ėmus vėl maitintis be griežtų apribojimų, organizmas bando save apsaugoti ir ima intensyviai kaupti medžiagas, kad „kito badmečio“ metu jam būtų lengviau. Dažniausiai tokio svorio metimo rezultatai - priaugti papildomi kilogramai.


Kliūtys, kurių pačios neįvertiname

Moters, kuriai daugiau nei 30 metų, medžiagų apykaita pradeda lėtėti. Ypač jei nesportuojame, mūsų kūnas yra sustingęs. Maisto ribojimas nepadės išjudinti susikaupusių skysčių ar sustangrinti suglebusių raumenų. Tam reikalingos mankštos, masažai, riebalus skaidančios ir limfodrenažinės procedūros.

Kokį sprendimo būdą siūlo estetinės medicinos klinika „Jaunatvės namai“?
„Jaunatvės namai“ siūlo labai kompleksišką 1 mėnesio programą, kurią sudarė profesionalūs specialistai – psichologai, dietologai ir kineziterapeutai. Tai programa, kuri išmoko, kaip sveikai maitintis, kokį fizinį aktyvumą pasirinkti, o atliekamos procedūros padeda pasiekti maksimalių rezultatų. Šią svorio metimo programą vadina „įsisąmonintu lieknėjimu“. Kai klientui padedama suvokti pagrindinius kūno procesus, kodėl organizmas kaupia riebalus, pačiam žmogui yra daug lengviau atsisakyti ir saldaus pyragaičio.

Kuo ši programa unikali?
Ši programa unikali savo kompleksiškumu:
Visų pirma, išsiaiškinama, kodėl klientas priaugo svorio, kokios priežastys tai lėmė. Programos metu stengiamasi atrasti būdus, kaip šias priežastis šalinti ar bent jau sumažinti jų įtaką.

Tuomet klientas išmokomas taisyklingos mitybos. Specialistai nesudaro griežtos dietos, kurios būtų sunku laikytis, tačiau pateikia tikslias rekomendacijas kaip maitintis ir padeda koreguoti kliento kasdieninį maisto racioną.

Labai svarbi programos dalis – fizinis parengimas. Programos metu atliekamos procedūros (elektrostimuliacija, vibroplokštės procedūros), kurios tonizuoja ir stiprina probleminių vietų kūno raumenis. Taip pat klientas išmokomas, kaip taisyklingai mankštintis.

Maksimaliems rezultatams pasiekti taikomos liekninamosios procedūros. Tai limfodrenažiniai bei vakuuminiai masažai, lipokavitacija ir kūno įvyniojimai, kurie skaido riebalines ląsteles, išjudina limfotaką, suaktyvins kraujotaką ir detoksikuoja. Vien atliekant šias procedūras galima pakoreguoti kūno linijas, sustangrinti tiek patį kūną, tiek ir odą bei sumažinti celiulitą. Tačiau kartu su sureguliuota mityba ir fiziniu aktyvumu rezultatai pranoksta lūkesčius.

Galiausiai programos perliuku laikomas psichologo paruoštas kompaktinis diskas su saviįtaigos medžiaga, leidžiančia klientui pasirinkti sveiką gyvenimo būdą be didelių pastangų.

Visos programos metu profesionalūs „Jaunatvės namuose“ dirbantys specialistai klientus palaiko ir pamoko. Gaudami daug informacijos klientai patys suvokia ir įsisąmonina lieknėjimo principus, todėl tampa lengviau ne tik pasiekti rezultatų, bet ir juos išlaikyti.

Svarbiausia pats lieknėjimo procesas yra smagus nereikalaujantis daug valios ir pastangų!

Kokių rezultatų galima tikėtis?

Programos metu laikantis visų specialistų nurodymų išties rezultatai gali būti stulbinami:
* apimtys sumažėtų keliais dydžiais;
* kūnas taptų daug stangresnis;
* oda lygesnė, ne tokia pažeista celiulito, pridrėkinta.

O svarbiausia, pasiektas tikslas – įgytas suvokimas, kaip elgtis ateityje, kad numesti kilogramai nesugrįžtų. Kartu ateina ir geresnė nuotaika bei pasitikėjimas savimi!

Apie programą
Programa trunka 1- 1,5 mėn. po 2-3 kartus per savaitę. Visų pirma, kartu su klientu yra įvertinama sveikatos būklė, programos tinkamumas. Tuomet 2-3 kartus per savaitę būtų skiriami individualūs užsiėmimai ir procedūros, kurie truktų maždaug po 2 val. Visa programa sudaryta iš net 38 individualių procedūrų ir užsiėmimų. Programa baigiama įvertinus pasiektus rezultatus.

Daugiau: Mus rasite:

Vilniuje – J. Matulaičio a. 9,  tel. (8 52) 73 60 55, mob. (8 657) 581 44

Kaune – Tvirtovės al. 90A, tel. (8 37) 32 86 36, mob. (8 657) 433 05

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis