G. Paltrow makiažo pamoka: kaip pasidaryti dieninį makiažą

Aktorė Gwyneth Paltrow pataria, kaip pasidaryti natūraliai atrodantį dieninį makiažą.

Veidas

1. Iš pradžių sudrėkintu vatos skritulėliu veidą reikėtų nuvalyti toniku.

2. Tuomet jį atgaivinti losjonu arba drėkinamuoju kremu. Nepamirškite švelniai masažuodamos patepti ir kaklo odos.

3. Lūpas vertėtų patepti balzamu.

4. Veidą padenkite pagrindu – skysta pudra. Ją reikėtų derinti prie kaklo odos. Jei norite plonesnio pudros sluoksnio, per veidą kempinėle braukite, jei storesnio – tapšnokite, galite tepti ir pirštais. Pradėti reikėtų nuo veido vidurio ir tepti kraštų link.

5. Maskuojamąja priemone pašviesinkite paakius, galite paslėpti ir paraudusias vietas (dažniausiai  – aplink nosį).

Akys

6. Akims naudokite artimų tonų dvispalvius vokų šešėlius. Dieniniam makiažui tiks smėlio, persiko ar rusvi atspalviai. Šviesesniu šešėliu padenkite viršutinį voką, o tamsesniu paryškinkite liniją ties voko linkiu. Tamsesnius šešėlius suliekite su šviesiuoju, kad perėjimas nebūtų kontrastingas. Šešėlius tepkite plonais sluoksniais, paryškinti visada spėsite.

7. Tamsios spalvos pieštuku paryškinkite liniją virš blakstienų, kiek galite, padažykite ir tarpelius tarp jų.

8. Blakstienas dažykite tušu nuo vidinio akies kampučio kraštų link. Galite dažyti sluoksniais, tačiau nepersistenkite.

9. Pagal augimo kryptį sušukuokite antakius. Juos paryškinkite natūralaus atspalvio antakių pieštuku lengvai dažydamos trumpais brūkštelėjimais, tarytum užpildytumėte tarpelius. Vėl sušukuokite antakius – tai galite daryti švariu blakstienų tušo šepetėliu ar specialiomis šukutėmis.

Skruostai

10. Dieniniam makiažui tiks švelnūs persiko ar rausvesni skaistalai, jais paryškinkite skruostikaulius. G. Paltrow pataria rinktis kreminės konsistencijos.

Lūpos

11. Pasirinkite Jūsų lūpoms tinkantį natūralų lūpdažio atspalvį ir jam artimą lūpų pieštuką. Pieštuku apveskite lūpas nuo vidurio kraštelių link. Kad lūpdažis išliktų ilgiau, pieštuku galite padengti visas lūpas. Lūpdažį galima tepti tiesiai ant lūpų arba naudoti specialų teptuką – tepant pastaruoju spalva bus intensyvesnė.

Jei norite gaivaus įvaizdžio, galite naudoti tik lūpų blizgį. Bespalvis tiks kiekvienai.

Pabaigai

12. Padenkite veidą biria pudra, naudodamos specialų storą arba kabuki šepetėlį. Pudra ne tik sutvirtins makiažą, bet ir panaikins odos blizgesį.

G.Paltrow savo tinklaraštyje rašo, kad svarbiausia nepersistengti, naudoti natūralias spalvas ir dažus dengti plonais sluoksniais. Tada makiažas atrodys natūralus, beveik nepastebimas.

Dėl G. Paltrow pasitikėjimo savimi ir nepaprastą sėkmę lemiančio nepriekaištingo stiliaus, žavesio ir rafinuoto moteriškumo ji tapo idealiu kvepalų BOSS NUIT POUR FEMME reklamos veidu.

 

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis