Kokias klaidas lovoje dažniausiai daro moterys?

Paprastai vyrai nelinkę kalbėti apie moterų klaidas lovoje. Ir taip sudėtinga moteris ten atsitempti, o jei dar imsi jas kritikuoti, gali likti be nieko. Vyrai tai vertina paprastai – geriau prastesnis seksas negu išvis jokio.

Gal todėl moterys yra įsitikinusios, kad jos gamtos apdovanotos išskirtine intuicija ir be jokių patarimų sugeba viską daryti tinkamai. Kokios dar klaidos?! Tegul džiaugiasi, kad išvis su jais mylimės! Tais stuobriais, kurie nemoka sakyti komplimentų, nesugeba suteikti daugkartinių orgazmų, pernelyg mažai (arba per daug) laiko skiria įžanginėms glamonėms, o po sekso užmiega atsukę nugarą... Vis dėlto portalas pasion.ru išdrįso išsakyti ir vyrų nuomonę.

Pirmoji mūsų klaida ir yra ta, kad mes jaučiamės neklystančios. Kaip teisingai piktinosi vienas straipsnį apie kunilingą komentuojančių vyrų, „įsitikinimas, kad padaryti minetą galima net ir specialiai nesimokius – lengvi judesiai aukštyn žemyn, ne per stipriai ir ne per švelniai, ir kiekvienas vyras liks patenkintas – tai jau tikrai per daug optimistiška iš moterų pusės. Ne kiekvienas „kentės" tą šabloną. Aišku, moterys galvoja, kad vyrams trūksta vaizduotės ir jie gyvuliai, bet ne visi vyrai yra „mechanikai". Jei minetas – ekonominės klasės, tai geriau iš viso be jo.“ Tiesa, šįkart mažiau kalbėsim apie techniką, daugiau – apie esminius dalykus.

Vyrai taip pat nori būti mylimi
„Galbūt tai nuskambės baisiai ir netgi juokingai, bet vyrams patinka, kai juos myli“, – šmaikštauja pasion.ru. Išties moterys pernelyg dažnai įsivaizduoja, kad daro paslaugą sutikdamos vyrui atsiduoti, o šis už tą paslaugą turi atsidėkoti virtinėmis komplimentų ir susižavėjimo šūksnių – kokia ji graži, protinga, seksuali ir kaip jam pasisekė, kad sutiko ją savo gyvenimo kelyje. „Kai kitąsyk staipysitės prieš vyrą nėriniuotais apatiniais, laukdamos jo pagyrų, atkreipkite dėmesį į tai, kad jis irgi dėvi trumpikes, jo krūtinė raumeninga, o pilvo presas nepriekaištingas,“ – rašoma portale. Niekas nesako, kad turėtumėte cituoti eilutes iš „Giemių giesmės“, bet jei tvirtai suėmę vyrą už užpakaliuko pasakysite, kad jis atrodo labai sexy, jam turėtų patikti. O svarbiausia, kad jis neims verkšlenti: „Tikrai taip manai? Man atrodo aš priaugau šiek tiek svorio...“


Pirmiausia patenkinti moterį?
Nieko gera, kai vyras nušuoliuoja malonumo link, pamiršęs tą, kurios padedamas tą malonumą pasiekė. Tačiau reikalauti, kad jis pirmiausiai „atidirbtų“ suteikdamas partnerei tiek ir tokio galingumo orgazmų, kiek jai reikia, o tik paskui imtų galvoti apie save, mažų mažiausiai kvaila. Seksas tuo ir žavus, kad tai yra dviejų žmonių žaidimas, kuriame nėra griežtų taisyklių ir kuris teikia malonumą abiems. Reikia juo mėgautis, o ne dirbti. Jei yra abipusis seksualinis potraukis, vyras ir be prievartos norės glamonėti mylimą moterį, o moteris taip pat negulės kaip lenta laukdama, kol ją patenkins, kad paskui atsilygintų tuo pačiu. Taisyklė „moterims - pirmenybė“ buvo sukurta todėl, kad moteriai neretai prireikia daugiau laiko pasiekti orgazmui, tad visai natūralu, kad mylėtis pradedama nuo įžanginių glamonių. Bet jos tikrai gali (ir turi) būti abipusės.

Nevaidinkit seksbombos
Apsimetinėti pornožvaigžde verta tik tuomet, jei tai yra žaidimo dalis. Tačiau vyrai tikrai netrokšta tapti tokio spektaklio žiūrovais (ir dalyviais) kiekvieną naktį. Kuo mažiau dirbtinumo moters egesyje, kuo natūraliau ji elgiasi, tuo seksualesnė ir patrauklesnė atrodo vyrui. Juk turbūt sunku rasti ką nors natūralesnio ir gamtiškesnio už sueitį. Kam daryti iš to teatrą? Prisegamos kojinės, korsetai, odiniai aksesuarai, raudonai pridažytos ir gosliai pravertos lūpos, garsios dejonės – visa tai gerai žiūrisi ekrane (nors irgi ne visiems), bet visiškai juokingai atrodo lovoje. Todėl nesijaudinkite, jei jūsų liemenėlės spalva nedera prie kelnaičių ar plaukai susitaršę, nebijokite pasakyti, kad jums skauda ar nepatogu, kad ko nors nemokate ar nesate dariusi – tai tikrai nesumažins vyro seksualinio potraukio. Jei jis norėtų mylėtis su profesionale, tai taip ir padarytų.

Neklaidžiokit aplinkkeliais
Dauguma moterų negali susitaikyti su tuo, kad vyrų jautrumas yra kur kas mažesnis nei jų ir užsispyrusios ieško jo kūne įvairių erogeninių zonų. Dažniausiai tai daro pasikliaudamos savo pojūčiais ir patirtimi. Deja, kaip vyrai klysta iš karto braudamiesi „prie esmės“, taip ir mes klystame pernelyg ilgai klaidžiodamos aplinkkleliais. „Daugumai vyrų nepatinka, kai glamonėjami jų speneliai, bučiuojamas kaklas ar laižomi ausų kaušeliai. Todėl užuot kramsnojusi jo ausis, eik tiesiai link „pavarų svirties“ ir pamažu vairuok jį tiesiu keliu malonumo link. Pati nustebsi pamačiusi, koks patikimas gali būti šis iš pažiūros paprastas mechanizmas “, – be užuolankų siūlo pasion.tu.

Jei tyli, nereiškia, kad nemyli
Moterys dažnai piktinasi, kad vyras lovoje tyli kaip stuobrys. „Gal jam nepatinku? Ar jis mane myli? Turbūt atrodau pastorėjusi? Galvoja apie kitą?“ – virtinė minčių prabėga tuo metu moters galvoje ir dažniausiai visos jos yra neteisingos. „Vyras tokiu atveju tyli todėl, kad jam yra pernelyg gerai, – tvirtinama portale. – Pabandykit įsivaizduoti, kad jums tuo pat metu daro viso kūno masažą, švelniai glosto plaukus, dovanoja sužadėtuvių žiedą su briliantu, sagsto nuostabios, beprotiškai brangios ir puikiai tinkančios suknelės sagutes ir maitina dieviško skonio, bet visiškai nekaloringais pyragaičiais. Ką tokiu atveju galėtumėt pasakyti, išskyrus mmmmm....? Tai štai – panašiai jaučiasi vyras atsidūręs lovoje su nuoga, jam patinkančia moterimi. Nenuostabu, kad jis tuo metu tyli.“


Užmigti po sekso visai natūralu
Viena didžiausių vyrų nuodėmių, anot moterų, yra ta, kad po sekso jie užmiega. Iš tiesų tai yra natūralus veiksmas visame gyvūnijos pasaulyje – retas patinas (ir patelė) po sekso pasižymi ypatingu aktyvumu. Vyras užmiega ne todėl, kad labai pavargo ar jį apėmė nuobodulys – tiesiog pasikeičia hormoninis fonas. Jo kraujyje sumažėja adrenalino, padaugėja pasitenkinimo hormono dopamino, kuris skatina mieguistumą. O štai pas moteris padaugėja oksitocino, dar vadinamo prieraišumo hormonu, kuris skatina kalbėtis. Tai fiziologiniai procesai, todėl negalima jų vertinti kaip ženklo, kad buvote reikalinga jam tik seksui ir daugiau neberūpite. Kaip yra iš tiesų, paaiškės vėliau. O dabar geriau pasidžiaukit, kad vyrui yra labai gera, kad jis jaučiasi atsipalaidavęs ir saugus. Apsikabinkit jį ir pasnauskit kartu. „O jei žūtbūt norisi pasikalbėti, geriau nepradėkit ilgų monologų apie savo vaikystę ar darbo problemas (jie tikrai privers vyrą užknarkti), o geriau atneškit ko nors išgerti ar užkąsti – tai gali padėti išlaikyti vyro aktyvumą ilgiau“, – siūloma portale pasion.ru.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis