Ironiškas žvilgsnis į tai, kas yra ir kuo gyvena supermamos

Supermamos – tai reiškinys. Siūlome susipažinti su juo iš arčiau.

Jos 8 kilometrų spinduliu žino prekybos centrų kaineles penkių centų tikslumu. Pažįsta mažiausiai tris ūkininkus, auginančius ekologiškas daržoves. Jau aštuonis kartus yra apsipirkusios Tymo turgelyje. Jos žino, kurioje Kinijos provincijos gamykloje gaminami nenuodingi vaikų žaisliukai.


Jos pačios velia pampersiukus iš veltinio ir gaminasi natūralius lūpdažiukus iš burokėlių ir aviečių sulčių.


Be buitinių rūpestėlių, jos gali palaikyti pokalbį kultūringoje kompanijoje, nes lanko visas „Domino“ teatro premjeras.


Jos važiuoja į keliones mažomis moterų grupelėmis, po aštuonias, nes „Mums, mergaitėms, reikia pailsėti“.


Supermamos nieko nebijo – nei augančių kainų, nei miesto kamščių, nei gyvų karpių, tik vienos žuvies keistu pavadinimu – barakuda.


Jos bendrauja tik su supermamomis ir dažniausiai elektroninėje erdvėje. Jos turi supervyrus, supervaikus, kurie lanko supermokyklą. Supermamos svajoja susikurti supergyvenimą savo superšeimai supermieste.


Jų laimės viršūnė – šaltas akcijinis pusiau saldus šampanas karštoje, rožiniais žiedlapiais papuoštoje vonioje Fabijoniškių daugiabutyje.

Jos išeina į televizijos eterį, kad galėtų su visais viskuo pasidalinti. Nes nuo šiol supermamos turi ir savo superteleviziją. Tiksliau – rubrikėlę naujajame LNK „Dviračio šou“ sezone.

Visažinės. Šmaikščios. Taupios. Praktiškos. „Supermamos“. Jų vaidmenis atliks aktorės Donata Rinkevičienė ir Gabija Ryškuvienė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis