Moters juokas ir seksualumas

Sako, kad vyrams besijuokiančios moterys atrodo labai patrauklios. Dabar žinome kodėl – pasirodo, iš moters juoko nesunku atspėti, kaip ji elgsis lovoje.

Pasiklausyti savo juoko iš šalies praverstų ir mums pačioms. Galbūt tai padės sužinoti, ko iš tiesų norime iš sekso ir kokios esame. Portalas all4girls.ru, pasiūlęs šį juoko testą, tikina, kad klaidų tikimybė labai maža. Net ir tuo atveju, jei manote, kad apibūdinimas jums visiškai netinka, veikiausiai klystate jūs, o ne testas. Mat slėpti savo tikruosius seksualinius troškimus yra tipiška ir kur kas lengviau nei pakeisti juoko stilių.

Varpeliai
Dažniausiai taip juokiasi trapios, kuklios ir drovios moterys. Juokdamosi jos neretai šiek tiek palenkia galvą į šoną, o burnos niekada neatveria taip plačiai, kad matytųsi visi dantys. Lūpos praveriamos tik šiek tiek, jų kampučiai pakyla į viršų ir pasigirsta tylus, melodingas tarsi varpelis juokas.

Ką tai reiškia? Taip besijuokiančios moterys neįsivaizduoja, kaip galima mėgautis seksu be meilės, atsieti kūno poreikius nuo dvasios. Joms patinka, kai lovoje iniciatyvos imasi vyrai, lengvai pasiduoda glamonėms, jomis mėgaujasi, tačiau nemėgsta perimti situacijos į savo rankas ar provokuoti suartėjimui. Jos mėgsta švelnumą, glamones, komplimentus, meilius žodžius – žodis „banalu“ joms neegzistuoja. Šios moterys gana konservatyvios ir monogamiškos, jos retai leidžiasi į meilės nuotykius. Tiesą sakant, sekso joms nedaug tereikia ir iš savo vyro – labiau dėmesio, švelnumo ir žavėjimosi.

Lūšys
Šios moterys mėgsta kikenti bet kokia proga, joms daug kas kelia juoką, tačiau tas juokas visuomet šiek tiek įtemptas, įsitempusi atrodo ir pati moteris, tačiau tas vidinis nerimas jos nė kiek nebjauroja, o priešingai – suteikia žavesio. Juokdamasi ji primena įtempą spyruoklę, kuri tuoj tuoj išsities. Išskirtinis šio juoko bruožas – suraukta nosytė, dėl jos moteris tampa panaši į lūšį. Dar labiau šį panašumą sustiprina viršutinė lūpa, kuri kartais kilsteli aukštyn apnuogindama dantis.

Ką tai reiškia? Taip juokiasi žaismingos koketės, kurioms seksas tėra žavaus žaidimo, nuotaikingo spektaklio kulminacija. Jos dievina flirtą, neretai joms net nesvarbu, su kuo flirtuoti, gali leistis į tai net su žmogumi, kuris jai seksualiai visai nepatrauklus – svarbiausia pats žaidimas. Jų santykius labiausiai žudo nuobodulys – pajutusi, kad partneris darosi nebeįdomus, šio tipo moteris gali jį palikti, nepaisant jo išorinio patrauklumo ar socialinės padėties. „Lūšys“ – puikios seksualinės partnerės ta prasme, kad lovoje joms nėra jokių suvaržymų, mielai išbando viską. Tačiau gyventi su jomis – tikras iššūkis. Jos gana lengvabūdiškos, o ištikimybė joms nėra didelė vertybė – ieškodamos malonumų, jos mieliau šoka iš lovos į lovą, nei tobulina jau esamus santykius.

Lornetai
Priminsime, kad taip vadinamas monoklis, akiniai su ilga rankenėle, dažniausiai naudojami operos teatre. Šį aukštuomenės mėgtą prietaisą primena juoko maniera, kai pravertos lūpos susidėlioja į „o“ raidę, ir vienu pirštu lengvai liečiamas lūpos kamputis. Neretai taip besijuokianti moteris tuo pat metu sukioja galvą į šonus, slysdama žvilgsniu per aplink esančius žmones ar daiktus.

Ką tai reiškia? Taip juokiasi moterys, turinčios tvirtus principus ir aiškiai žinančios, ko nori. Tie principai nebūtinai turi būti puritoniški, konservatyvūs – gali būti ir visai priešingai, tokia moteris gali būti ryški, ekscentriška ir drąsi. Esmė ta, kad ji nelinkusi derintis prie aplinkinių nuomonės ir jai tai nelabai rūpi. Tokia ir lovoje. Ji tiksliai žino, kaip nori būti merginama, kaip glamonėjama, kokiu tempu patinka mylėtis ir kaip pasiekti orgazmą. Jei vyras elgiasi ne visai pagal jos pageidavimus, susierzina. Tai, kas vyksta pagal taisykles, dažniausia yra nuobodoka, ir ypač – jei taisyklių laikomasi lovoje. Ar šios moterys gali išgyventi galingą aistrą? Tai gali nutikti tik tuomet, jei jas pavergęs vyras bus itin stipri ir charizmatiška asmenybė, atsisakanti žaisti pagal taisykles. Tačiau tokių pasitaiko vis rečiau.

Stručiai
Šio tipo moterys juokdamosi mėgsta slėpti savo veidą – dažniausiai uždengia jį delnais, bet gali jį įsprausti tarp kelių, tarp pagalvių, prispausti prie kito žmogaus peties ar pan. Tačiau nepaisant to, juokiamsi užkrečiamai, stipriai, atsipalaidavusios. Panašios yra ir tos, kurios juokiasi prisidengusios burną ranka. Bet tokio juoko priežastis gali būti labai proziška – ne itin gražūs dantys.

Ką tai reiškia? Jei juokiatės taip, esate temperamentinga, seksuali moteris, tačiau turite daugybę kompleksų ir esat linkusi slėpti savo tikrąjį seksualinį temperamentą bei troškimus. Jei jaunystėje tokia moteris sutinka mylintį, patyrusį ir kantrų partnerį, pasirengusį pamažu atskleisti jų seksualumą ir išmokyti meilės meno paslapčių, jos tampa puikiausiomis partnerėmis lovoje. Jei taip nenutinka, jos nuolat kankinasi santuokoje: stengiasi likti ištikimos, tačiau nepaliauja svajoti apie iš kojų verčiančią aistrą. Vis dėlto dažniausia tokios moterys išsiskleidžia amžiaus viduryje, maždaug 40-taisiais metais. Būtent tuomet jos išlaisvėja, o padaryti tai joms neretai padeda netradicinis ryšys – jaunesnis ar netgi tos pačios lyties partneris.

Aidas
Paprastai taip juokias vyrai, tačiau kartais pasitaiko ir moterų. Juokdamosi jos plačiai atveria burną, bet garsas sklindantis iš jos yra giluminis, duslus, primena iš olos sklindantį aidą.

Ką tai reiškia? Nors girdėti taip besijuokiančią moterį kartais būna nejauku, tačiau šios asmenybės niekaip nepavadintum gūdžia. Taip juokiasi tvirtos, savarankiškos, energingos, gal šiek tiek vyriškos moterys. Jomis gali pasitikėti, jos nelinkusios šį smulkmeniškumą, plepalus ir kitas moteriškas silpnybes. Jų požiūris į seksą taip pat šiek tiek vyriškas. Jos nelinkusios suplakti meilės ir sekso į vieną krūvą – gali patirti puikius orgazmus, tiek mylėdamosi su nuolatiniu mylimuoju, tiek su atsitiktiniu partneriu. Suvilioti tokią moterį nėra labai sunku, jai nebūtinos ilgos preliudijos ar ypatinga įvairovė lovoje, ir tai vyrams patinka. Tačiau sekso jai reikia nuolat ir daug, o tai kai kuriuos pradeda varginti ar net gąsdinti. Tik tokio pat karšto temperamento vyras gali išsaugoti šią moterį, bet turėdamas ją tikrai neturės nei laiko, nei noro dairytis į šalis.

Pelytės
Šios moterys ne juokiasi, o kikena. Atrodo, kad jos šiek gėdisi savo juoko – juokdamosi nulenkia galvą žemyn, žvelgia iš padilbų, prisidengia burną ranka ir tyliai kikena. Jos niekada nekvatoja visu balsu, niekad nespringsta iš juoko – jų balselis labiau primena pelytės cypčiojimą.

Ką tai reiškia? Seksas tokioms moterims yra ne malonumas, o veikiau nemaloni pareiga, kurią, reikia pripažinti, jos atlieka didvyriškai iškelta galva ir nesispyriodamos. Jos mėgsta kalbėti apie tai, kad pasaulis yra pernelyg pamišęs dėl sekso ir nuoširdžiai negali suprasti, kodėl žmonėms tai rūpi. Šio tipo moteris yra ištikima žmona, puiki šeimininkė, gera motina (bet jei turi dukrą, suformuoja jai ne itin teisingą požiūrį į seksą). Jai svarbu, kad vyras aprūpintų ją ir jos vaikus, būtų šeimyniškas ir darbštus. Jo potencijos sutrikimai – ne priežastis nusiminti, netgi priešingai.

Gervės
Šios moterys dažniausiai juokiasi nevaržomai, garsiai, skambiai, stipriai atlošdamos galvą aukštyn ir stipriu mostu atmesdamos atgal savo plaukus. Dėl to jos šiek tiek primena, gerves, kai šios ryja sučiuptą grobį. Nepaisant tokios gamtinės paralelės, ši juoko maniera atrodo labai patraukliai ir seksualiai – ypač jei kaklas ilgas, grakštus, o plaukai ilgi.

Ką tai reiškia? Šios moterys dažniausia yra aukštos, lieknos ir dailios, jos retai būna vienišos, yra mylimos vyrų ir pačios negaili meilės. Gyvenimas joms teikia džiaugsmą, o seksas – vienas didžiausių jo malonumų. Seksas šio tipo moterims neatsiejamas nuo meilės. Jos įsimyli dažnai, o mylėdamos atsiduoda ne tik visa siela, bet ir visu kūnu. Sekse jos nejaučia jokių tabu ar suvaržymų, mano, kad tarp dviejų besimylinčių žmonių negali būti nieko neleistino ar purvino, joms patinka ne tik patirti malonumą, bet ir jį teikti – tai leidžia pajusti savo galią. Vis dėlto išsaugoti tokią moterį, nėra lengva, nes meilė joms svarbiau nei pareiga, o jausmams išblėsus jos ryžtingai nutraukia santykius.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis