Šokoladiniai triufeliai su romu

Šokolainiai triufeliai – desertas, kurio galima pasigaminti ir namuose. Pavyzdžiui, šį savaitgalį.


25 triufeliams reikės:

1 vanilės lazelės,

90 ml plakamosios grietinėlės,

200 g šokolado,

270 g nugos,

100 g cukraus pudros,

80 g aromatiniame rome STROH 80 išmirkytų razinų (razinas rome reikia mirkyti apie 12 val.),

kakavos pabarstymui.

Kaip gaminti

* Peilio galiuku išskobkite vanilės ankštį. Vanilės minkštimą, pačią ankštį ir grietinėlę kaitinkite 5 min.

* Ankštį iš grietinėlės išimkite. Palaipsniui į grietinėlę sudėkite šokoladą bei nugą ir ištirpinkite.

* Atsargiai įmaišykite cukraus pudrą.

* Galiausiai sudėkite aromatiniame rome STROH 80 išmirkytas razinas. Viską gerai išrmaišykite ir palikite masę valandai atvėsti.

* Iš pravėsusios masės suformuokite 25 triufelius ir apibarstykite juos kakava.

Dalyvaukite konkurse „Už receptus su romu – vertingi prizai virtuvei“ ir laimėkite prizų!

 

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis