Pikantiško skonio sparneliai

Daugelio taip mėgstamus sparnelius galima paruošti įvairiais būdais, suteikti jiems neįprasto skonio. Vieną iš būdų siūlome išbandyti šiandien.

Reikės:
1 kg sparnelių,
4 česnako skiltelių,
4 šaukštų kečupo,
2 šaukštų saldaus čili padažo,
2 šaukštų tamsaus sojų padažo,
3 šaukštų rudojo cukraus,
žiupsnelio maltų juodųjų pipirų.

Kaip gaminti
* Marinatui sumaišykite dubenyje sojų padažą, saldų čili padažą, cukrų, kečupą, sukapotą česnaką, maltus juoduosius pipirus ir sumeskite į šį mišinį sparnelius. Gerai juos įtrinkite marinatu.
* Sudėkite sparnelius vienu sluoksniu į kepimo skardą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 40 min.
* Patiekite sparnelius su mėgstamomis daržovėmis, ryžiais, padažais.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis