Kas bendro tarp moters kojų ilgio ir seksualumo?

Pasirodo, moters seksualumą galima nustatyti pagal labai objektyvius dydžius, tarkim, kojų ilgį. Ir čia turim nuliūdinti ilgakojes ir jų gerbėjus - kuo ilgesnės moters kojos, tuo silpnesnis jos seksualumas.

Egzistuoja 3 moterų lytinės konstitucijos tipai: silpnas, vidutinis ir stiprus. Norint sužinoti, kuriam iš jų priklausote, visai nebūtina analizuoti savo gebėjimų lovoje - yra kur kas objektyvesnių kriterijų, tarkim, kojų ilgis, plaukuotumas ar menarchės (pirmųjų menstruacijų) laikas. Kaip nustatyti, kuriam iš 3 tipų priklausote, pataria portalas sexyweek.ru

Stipri lytinė konstitucija

Šio seksualinio tipo moterys pasižymi:

ankstyva menarche (11 m. ir anksčiau);

reguliariomis mėnesinėmis;

lengvai ir greitai pastoja;

yra trumpakojės;

plaukuotumas primena vyriškąjį (plaukuotos kojos, ūsiukai virš viršutinės lūpos, plaukeliai prie spenelių).

Silpna lytinė kostitucija

Šio seksualinio tipo moterys pasižymi:

vėlyva menarche (po 15 metų)

nereguliariomis mėnesinėmis

sunkiai pastoja;

turi ilgas kojas;

ant kūno labai mažai plaukelių.

Vidutinė lytinė konstitucija yra šių dviejų tipų pusiausvyra. Tarkim, kojos ilgos, bet plaukuotos; mėnesinės vėlyvos, bet reguliarios ir pan.

Pagal lytinę konstituciją galima apibūdinti ir moters seksualumą.

Stiprios lytinės konstitucijos moterys išsiskiria anksti pabudusiu libido - berniukais ir erotika gali pradėti domėtis nuo 10 metų, anksti pradeda fantazuoti, sapnuoti erotinius sapnus, masturbuotis. Jų erogeninės zonos yra labai jautrios, o sekso jos nori beveik nuolat.  Šios moterys anksti išmoksta patirti orgazmą ir pasiekia jį labai lengvai. Jei suranda tinkamą partnerį, jos patiria orgazmą beveik kiekvieną kartą ir gali likti ištikimos vienam visą gyvenimą. Jei partneris nėra seksualiai išprusęs, tokios moterys, siekdamos patenkinti savo poreikius, neretai leidžiasi į vienkartinius nuotykius. Labai svarbu auginant mergaites atpažinti šį seksualinį tipą ir jo „nesulaužyti". Neretai tėvus išgąsdina toks ankstyvas domėjimasis lytiškumu ir jie bando pažaboti mergaitę draudimais, gąsdinimais, paversdami seksą purvinu, gėdingu dalyku. Užaugusios tokios mergaitės neretai tampa frigidiškos ir neurotiškos. 

Silpnos lytinės konstitucijos moterys pasižymi vėlai prabudusiu libido. Kai jų bendraamžės jau vaikšto į pasimatymus, šios mergaitės neretai dar žaidžia lėlėmis. Jų erogeninės zonos nėra jautrios ir jų nėra daug, šios moterys labiau mėgsta švelnius paglostymus nei stiprią stimuliaciją. Pradėjusios lytinį gyvenimą jos gana vėlai patiria pirmąjį orgazmą, kartais tik po pirmojo gimdymo.

Šios moterys nedega dideliu noru mylėtis, gali ilgai išbūti be sekso, nejausdamos dėl to jokių nepatogumų. Tačiau partnerio švelnumas ir kantrybė šiuo atveju gali padaryti stebuklus. Į sekso pasaulį jas reikia vesti palengva, švelniai ir ilgai, bet rezultatas gali pranokti lūkesčius. Mat tam, kuris joms atveria nuostabų ir nepažintą erotinių malonumų šaltinį, jos lieka ištikimos ir nė nebando ieškoti ko nors geresnio. Ne ką blogiau, jei partneris pasitaiko tokio pat silpno seksualumo - jie gražiai ir harmoningai gyvena be jokio sekso.  Labiausiai suluošinti tokias moteris rizikuoja hiperseksualūs vyrai, trokštantys visko dabar ir iš karto. Po vieno kito tokio susidūrimo jos nebenorės vyrų akyse matyti ilgai, gal net visą gyvenimą. 

Vidutinės lytinės konstitucijos moterys neretai sudaro tam tikrą pusiausvyrą tarp šių dviejų kraštutinumų. Tarkim, jos gali vėlai susidomėti seksu ir joms prireikia nemažai laiko pasiekti pirmąjį orgazmą, tačiau ilgainiui jų seksualinis potraukis vis stiprėja, o orgazmai tampa reguliarūs. Taigi iš pasyvių malonumo priėmėjų jos gali virsti aktyviomis jo davėjomis. Turėdamos šalia partnerį, jos jaučia potraukį ir mielai leidžiasi į erotinius žaidimus, tačiau likusios vienos nesunkiai iškenčia seksualinį badą ir nepuola ieškoti ko nors iš šalies.

Parašyk Redakcijai

Čia pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų.

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis