Prabanga pagal Demi Moore

Apie Stokholmą buvau girdėjusi daug, apie Holivudo žvaigždę Demi Moore – tikriausiai dar daugiau. Abiejų iš arti regėjusi nebuvau, tačiau turėjau tam tikrą nuomonę. Jos patvirtinti arba paneigti vykau į Švedijos sostinėje „Oriflame“ rengtą Auksinę konferenciją šios kosmetikos kompanijos 45-eriems veiklos metams paminėti ir susipažinti su nauja produktų linija „More by Demi“, kurios ambasadorė yra būtent D. Moore.

Keturiolikoje salų įsikūręs Stokholmas – tvarkingas, charizmatiškas. Tuo įsitikinau per specialią mums surengtą ekskursiją. Mano lūkesčiai pateisinti ir netgi pranokti. Praleidau senamiestyje vos dieną ir jaučiausi lyg sava. Retai tai nutinka, bet jei jau nutinka, tai ta vieta mano mintyse įstringa ilgam. Švedai tikrai turi kuo didžiuotis. Gurmaniška fusion virtuvė, kokybe ir patogumu garsėjantys daiktai. Skandinavų prekių ženklų („Ikea“, „H&M“, „Volvo“...) gerbėjai akcentuoja ir patrauklų kainos bei kokybės santykį.

O jubiliejiniame „Oriflame“ renginyje labiausiai nustebino grandiozinio roko koncerto žiūrovų kiekiui prilygstanti šios kosmetikos platintojų minia. Taip ir įsivaizduoju juos (daugiau kaip 3,5 mln.) siuvant po visą pasaulį tarsi darbščiąsias skruzdėles. Ne veltui ši įmonė tarsi ryškus laivas, varomas kokybės, patrauklios kainos, patikimumo, tiesioginių platintojų aktyvumo variklių, nenukrypdamas nuo kurso sėkmingai laviruoja konkurencijos jūroje jau 45-erius metus. Beveik prieš pusamžį brolių Jonaso ir Roberto af Jochnickų įkurtos bendrovės produkcija dabar prieinama 60 šalių gyventojams.

    Produktų linija
Produktų linija "More by Demi"
Gamintojo nuotr.


„Oriflame“ žinomumui įtakos turi ir tai, kad ji bendradarbiauja su stipriu charakteriu išsiskiriančiomis ir sėkmės lydimomis žvaigždėmis: modeliu Natalia Vodianova, aktore Monica Belluci, nuo šiol – ir ilgakoje aktore Demi Moore. Gaila, kad su šia 49-erių metų pasaulinę šlovę pelniusia žvaigžde nepavyko pabendrauti. Galbūt renginio organizatoriai saugojo aibę dramatiškų gyvenimo peripetijų paskutiniu metu išgyvenusią, bet jau atsitiesusią aktorę nuo kompromituojamų klausimų? Kompanijos drąsa būti apkaltintai dėl prastos organizacijos saugant žvaigždės privatumą gerbtina.

    Produktų linija
Produktų linija "More by Demi"
Gamintojo nuotr.

Faktas – kad ta, kuri suviliojo moterų numylėtinį Bruce'ą Willisą, penkiolika metų (!) jaunesnį Ashtoną Kutcherį, dabar po neseniai patirtos mylimojo išdavystės, žlugusios trečiosios santuokos ir konfliktų su trimis suaugusiomis dukromis atrodo tokia pat holivudiškai tobula. Pasak pačios Demi, pagrindinė jos lieknumo, švytinčios odos ir blizgančių plaukų priežastis yra ta, kad 75 proc. jos valgiaraščio sudaro neapdoroti maisto produktai. O stiprybė? Sakoma, kad liesokos moterys (D. Moore tokia iš prigimties) – lyderės, jos greitai priima sprendimus, nemėgsta vadovautis kitų patarimais, visada prisiima atsakomybę, tik dažnai, deja, yra tiesiog nevaldomos. Kai Demi po skyrybų su A. Kutcheriu pateko į ligoninę, jos draugė aktorę apibūdino taip: „Tai labai stipri ir protinga moteris.“ 

    Demi Moore
Demi Moore
Gamintojo nuotr.

Pačiai D. Moore imponuoja ir „Oriflame“ tikslai, siekiai, propaguojamos vertybės. „Man be galo malonu matyti, kaip ši kompanija padeda moterims tapti stiprioms ir galingoms, suteikia galimybę plėtoti savo verslą. Tad labai džiaugiuosi kartu sukurta naująja kosmetikos gaminių kolekcija“, – taip aktorė yra sakiusi apie prabangiausios įmonės linijos „More by Demi“ (liet. „Daugiau“) atsiradimą. Šios produktai, pasak žvaigždės, leis moterims pajusti dar daugiau prabangos, dar labiau save palepinti. Kompanijos technologai juos (makiažo priemones, aromatus, elegantiškus aksesuarus ir papuošalus) kūrė šiuolaikiškai moteriai atsižvelgdami į D. Moore patinkančius kvapus, komponentus, medžiagas.

Jubiliejinis
Jubiliejinis "Oriflame" renginys
Gamintojo nuotr.

Auksinėje „Oriflame“ konferencijoje kompanijos atstovai prasitarė, kad netrukus vėl nustebins šios kosmetikos gerbėjus. Su įmone bendradarbiaujantys mokslininkai sukūrė naują itin veiksmingą odos senėjimo procesą stabdančią unikalių komponentų kompleksą. Jis savo savybėmis ir nauda odai, pasak įmonės atstovų, lenkia vienu veiksmingiausių odos ląsteles atnaujinančių komponentų laikomą retinolį. Lauksime naujienų!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis