Kaip saugiai paversti erotinius sapnus tikrove

Būna sapnų, po kurių nedrįsti į kai kuriuos žmones pakelti akių, nes naktį išdarinėjote tooookius dalykus... Nesiūlome to kartoti gyvenime, bet išanalizuoti, ką tai reiškia ir nusigriebti vieną kitą idėją galima.

Žmogus negali jaustis atsakingas už savo sapnus. Ir jokiu būdu negalima sakyti, kad jo sapnai kalba apie tikruosius jo troškimus. Retas mūsų išdrįstų ir norėtų realiame gyvenime pakartoti visa tai, ką veikė sapne, tačiau kai ką iš sapnų perkelti į savo intymų gyvenimą vis dėlto galėtume. Tad ką reiškia mūsų sapnai ir kokią jų dalį verta paversti tikrove?

Seksas su nepažįstamuoju

Pabudusi negalite prisiminti jo veido, tačiau geismas vis dar apėmęs jūsų kūną. Nesvarbu, kur judu mylėjotės: vakarėlyje, automobilyje ar paplūdimyje, tai buvo nepamirštamos akimirkos, o aistra jus užplūdo be jokių ilgų įžanginių glamonių ar pokalbių. Pabudote vis dar jausdama jo rankas ant savo kūno... 

Tai ne tik vienas dažniausių moteris lankančių erotinių apnų, bet ir viena dažniausių jų fantazijų. Vargu ar daug atsirastų moterų, iš tiesų pasiruošusių mylėtis su pirmąkart matomu vyriškiu, nors ir koks žavus ar seksualus jis atrodytų. Neverta to ir daryti, nes mažai tikėtina, kad pojūčiai bus tokie pat malonūs kaip sapne. Jau nekalbant apie jausmą po tokio atsitiktinio sekso.

Jei esate vieniša, organizmas šiuo sapnu bando priminti savo nepatenkintus fiziologinius poreikius. Jei turite antrąją pusę, šis sapnas praneša apie tai, kad į jūsų santykius pradėjo smelktis rutina, seksas tapo pernelyg prognozuojamas ir vienodas.

Naujumas ir spontaniškumas yra tai, ko jums trūksta ir ką galite pasiskolinti iš sapno. Pabandykite mylėdamasi su savo nuolatiniu partneriu, kaskart įsivaizduoti, kad tai yra visai kitas, jums nepažįstamas žmogus. Įsivaizduojant, kad visa tai vyksta pirmą kartą, net įprasčiausi prisilietimai, bučiniai ir glamonės įgis šviežumo,  

Seksas su dviem vyrais

Du karščiu alsuojantys kūnai prigludę prie jūsų, keturios glamonėjančios rankos, visą kūną bučiuojančios lūpos - tereikia atsipalaiduoti ir mėgautis nesibaigiančiu malonumu... Sapne tai gali būti išties nepakartojama. Gyvenime - nebūtinai.

Ką šis sapnas reiškia iš tiesų? Vienas iš atsakymų - jums trūksta dėmesio. Norite būti labiau lepinama, myluojama, aptarnaujama ir garbinama. Panašu į tai, kad dabartinis partneris jums nesuteikia tokio malonumo, kokio iš tiesų trokštate. Taip pat tai gali rodyti tam tikrą jūsų jausmų dvilypumą - nors iš išorės atrodo, kad viskas jūsų santykiuose yra puiku, iš tiesų pasąmonėje negalite priimti kokių nors savo mylimojo savybių, nenorite pripažinti jo tamsiosios pusės.

Kaip galėtumėte sapną perkelti į tikrovę? Mylėkitės užsirišusi akis, tegul jūsų partneris jus glamonėja ne įprasta tvarka, o netikėtai liesdamas tai vieną, tai kitą kūno dalį, kartais tegul tai daro itin švelniai, kartais šiurkščiai, netikėtai keičia mylėjimosi būdus ir pozas,  galima pasitelkti ir žaidimą šiluma bei šalčiu. Kuo daugiau kontrastingų netikėtų pojūčių patirsite, tuo labiau tai bus panašu į mylėjimąsi su keliais žmonėmis iš karto.

Grupinis seksas

Aplinkui jus meilės ekstazėje raitosi daugybė nuogų ar pusnuogių kūnų, jus liečia kažkieno rankos, jūs kažką liečiate pati, keičiate partnerius vieną po kito, mylitės tai su vyrais, tai su moterimis, o svarbiausia - mėgaujatės visu tuo be jokio gėdos ar kaltės jausmo...

Svarbiausias šio sapno jums siunčiamas ženklas ir priesakas - atsipalaiduokite! Grupinis seksas - tai žaidimas be aiškių taisyklių, apribojimų ir tabu. Tai mėgavimamsis gyvenimu, negalvojant apie įsipareigojimus, įvaizdį, būtinybę išsaugoti gerą vardą ar pan. Tai vieta, kur neegzistuoja jokie amžiaus, socialiniai, lyties skirtumai.

Akivaizdu, kad realiame gyvenime esate pernelyg įsitempusi ir be paliovos jaudinatės dėl to, ką kiti apie jus pagalvos. Net lovoje nepajėgiate pabėgti nuo minčių apie darbą ar vaikų mokslus. Todėl pirmiausia susikurkite seksui tinkamą aplinką - išsiųskite vaikus pas senelius, išjunkite telefonus ir kompiuterius, užsidekite žvakių, įjunkite atpalaiduojančią muziką. Kad seksas būtų dar panašesnis  į sapną, pastatykite miegamajame keletą veidrodžių, galite įjungti erotinį filmą. O svarbiausia - pamirškite tabu ir gero elgesio normas: viskas, kas vyksta lovoje tarp dviejų žmonių abipusiu noru,  yra normalu.  

Išprievartavimas

Kažkas užpuola jus laiptinėje ar tamsiame skersgatvyje, užspaudžia ranka burną, užgula sunkiu kūnu, plėšia drabužius ir užvaldo šiurkščiai ir staiga, bet jūs kažkodėl vietoj siaubo ir skausmo, pajuntate tik didžiulį malonumą...

Seksologų teigimu, tokie sapnai yra vieni dažniausių moterų sapnų arsenale, tačiau jie neturi nieko bendro su noru iš tiesų būti išprievartautomis. Paprastai tokius sapnus sapnuoja dviejų tipų moterys - 1) jaunos, seksualinio gyvenimo dar nepradėjusios ar vos tik pradėjusios merginos ir 2) itin valdingos, gyvenančios su silpnesniais už save partneriais.

Pirmųjų seksualumas dar tik bunda, jos baiminasi savo tikrųjų troškimų, nelabai pažįsta savo kūną, tad linkusios iniciatyvą perleisti į gerokai stipresnio, dominuojančio partnerio rankas. Tai joms padeda atsikratyti gėdos jausmo - kai esi auka, negali prisiimti atsakomybės. Ilgainiui, įgijus daugiau seksualinės patirties, šie sapnai turėtų liautis.

Valdingosios, realiame gyvenime (tiek darbe, tiek lovoje) atlikdamos vadovaujamą vaidmenį, leidžia sau pasijusti silpnutėmis moterimis bent jau sapne. Šioms moterims seksologai rekomenduoja pasikalbėti su savo vyrais ir retkarčiais susikeisti vaidmenimis - žaisti žaidimus, kuriuose joms būtų surišamos rankos ar kitaip skatinamas pasyvumas. Vis dėlto praktika rodo, kad retai kada tai padeda - jei jau vyras patogiai įsitaisė po padu, iškrapštyti jį iš ten tampa neįmanoma užduotimi.

Viešas seksas

Jūs mylitės viduryje aikštės ar didžiulės salės, o  aplinkui vaikšto žmonės, stebi jus, komentuoja... Tai gana dažnas sapnas. Jausmai jį sapnuojant paprastai būna dvejopi. Vienos sapnuodamos tai jaučia gėdą, nori pasislėpti, prisidengti, kitos, priešingai - patiria ypatingą jaudulį ir malonumą.

Jei esate pirmojo tipo, gali būti, kad turite kažkokią paslaptį ir bijote būti demaskuota. Tai nebūtinai susiję su seksu, nors gali rodyti ir kokį nors slaptą romaną. Geriausiai išvengti šio varginančio sapno padės atvirumas - pasipasakokite savo paslaptį patikimam žmogui.

Antrasis atvejis, deja, taip pat neliudija apie jūsų hiperseksualumą - priešingai, jis reiškia, kad pastaruoju metu seksą nustūmėte į antrąjį planą, jis nebėra jums itin svarbus, tapo savotiška pareiga arba išvis pradėjo dingti iš jūsų gyvenimo. Užtat sapnuose šis primirštas kūno poreikis veržte veržiasi į sceną, rėkdamas ne tik jums, bet ir visiems aplinkiniams, kad buvo nepelnytai pamirštas. Ką daryti? Patarimas paprastas - susigrąžinkite jį. O norėdama patirti sapne išgyventą jaudulį pažaiskite švelnesnį tokio ekshibicionizmo variantą - eidama su mylimuoju į vakarėlį, nevilkėkite apatinių drabužių arba pasimylėkite ant galinės mašinos sėdynės kokioje nors miško ar automobilių stovėjimo aikštelėje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis