Kokios šventinio interjero tendencijos vyrauja šįmet?

„C&D Style” jau ruošiasi gražiausiai metų šventei! Aukso dvelksmas, sidabro šerkšnas, rafinuotos juodos bei šermukšnių raudonio spalvų deriniai, sniego atspindžiai žaižaruoja šių metų kalėdiniuos aksesuaruose.

Šventinį sūkurį kelia ir šilkiniai ryškiaspalviai pakavimo lapai, auksinė rafija, džiovintų apelsinų aromatas ir fone skambantys džiazo akordai, kalėdinių melodijų motyvai, kurias niūniuoja kiekvienas, ieškantis pačios geriausios dovanos.

„C&D Style”
„C&D Style”
Gamintojo nuotr.

Kalėdos – tai pati jaukiausia, šilčiausia ir gražiausia metų šventė. Sušildyti kiekvieno sielą gali ne tik Kalėdų laukimas, bet ir jaukios, stilingos interjero detalės jūsų namuose, kruopščiai supakuotos dovanos artimiesiems. Kaulinio porceliano sniego baltumo indai, tarsi šerkšnu pasipuošusios, spindinčios krištolo taurės, išskirtinio dizaino interjero detalės kuria žiemišką nuotaiką ir jaukią namų atmosferą.

„C&D Style”
„C&D Style”
Gamintojo nuotr.

Šiais metais pagrindinį Kalėdų akcentą – eglutę puoškite raudonais ar aukso, sidabro spalvomis tviskančiais žaisliukais, kalėdinėmis dekoracijomis, kurie atkartoja žiemiškus elementus, mažytėmis laimės paukštėmis. Šventinį stalą padabinkite mažyčiais porcelianiniais angeliukais, šilumą ir jaukumą kuriančiomis kvapniomis žvakėmis. Tegul jaukūs namai atneša stilingą žiemą pas jus!

„C&D Style”
„C&D Style”
Gamintojo nuotr.

Dalyvaukite konkurse ir laimėkite „C&D Style” dovanų kuponus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis