Reikės:
200 g makaronų,
1-2 paukštienos krūtinėlės,
3-4 konservuotų baravykų (nebūtinai),
6-8 vyšninių pomidorų,
svogūno,
nedidelio gabaliuko poro baltosios dalies,
aliejaus kepimui,
150 ml grietinėlės,
šaukšto sviesto,
druskos, pipirų.
Kaip gaminti
* Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės.
* Mėsą nuplaukite, supjaustykite gabaliukais ir suberkite į keptuvėje įkaitintą aliejų. Sykiu suberkite ir susmulkintą svogūną. Pabarstykite druska ir kepkite ant vidutinio karštumo ugnies apie 20 min.
* Pomidorus nuplaukite, perpjaukite pusiau, porą susmulkinkite ir ,mėsai likus kepti 5 min., sumeskite į keptuvę. Pamaišant kepkite. Įmaišykite susmulkintus baravykus.
* Į keptuvę prie mėsos įdėkite sviestą, ištirpinkite, supilkite grietinėlę, užberkite pipirus. Pamaišykite ir nukelkite nuo ugnies. Užpilkite ant nukoštų makaronų.