D.Baumila: negaliu gyventi su moterimi, kurios nemyliu, net dėl vaiko

„Aš Dainės nemyliu ir negaliu gyventi su žmogumi, kurio nemyliu. Net dėl vaiko negaliu to padaryti, nes, supraskit - ta įtampa, kuri būtų šeimoje gyvenant dėl vaiko, būtų nepakeliama ir jam. Sprendimas skirtis buvo galutinis sprendimas viską išbandžius, vienintelis priimtinas sprendimas”, - taip kalba “Nuo… iki...” laidoje per LNK pradeda dainininkas ir LNK projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ dalyvis Donatas Baumila.

30-metis Donatas sako, kad kalbėti apie tai kas dabar vyksta jo gyvenime nėra lengva. Ypač prisipažinti, kad 14 metų trukusi draugystė, ir beveik 7 metai santuokos su metais vyresne žmona Daine nutrūko dėl jo kaltės. Donatas sako kad viešai prabilti nusprendė nenorėdamas toliau slapstytis ir meluoti.
„Žinau, kad pasakojimas apie jausmus gali pasirodyti nevyriškas. Žinau ir tai, kad daugelis mintimis užmėtys akmenimis ir pasmerks mane už išardytą šeimą. Tačiau esu tam pasirengęs“, - sako Donatas. Jis tikina norintis išsklaidyti jo ir Rasos porą lydinčius gandus, nes dėl jų kenčia šeima bei artimiausi giminės.
Spėlionės, kad 30 metų grupės „Kastaneda“ narys Donatas Baumila ir trejais metais jaunesnė profesionali šokėja Rasa Židonytė pora ne tik ant parketo, tačiau ir gyvenime, pasirodė vos prieš savaitę. Tuomet, kai šokėjų pora kiekvieną sekmadienį publiką žavintys jausmingais pasirodymais, grįžo iš atostogų Egipte.
Kelionę į egzotišką šalį Donatui ir Rasai padovanojo gerbėjai. Jiems išvykus žiniasklaidą apskriejo nuotraukos, kuriose šokėjai smagiai leido laiką, ir neslėpė simpatijų vienas kitam.
Tiesa, paklaustas ar iš tiesų jo santuoka byra, o tarp jo ir šokių partnerės - romanas, Donatas iš pradžių tai neigė. „Skiriuosi ne su žmona, o su grupės „Kastaneda“, kurioje dainuoju, nariu Luku“, - tuomet aiškino dainininkas. Tačiau po kelių valandų spaudoje pasirodė visiškai priešingas pranešimas. Jame vyras prisipažino, kad iš tiesų skiriasi su žmona, o su šokių partnere Rasa jau kurį laiką gyvena kartu.
Šiandien Donatas sako sprendimą papasakoti apie išgyvenamą santykių dramą priėmęs ne vienas, o su žmona Daine ir nauja drauge Rasa. Ar ne per brangiai jam kainuos romanas, įsiplieskęs televizijos projekte? Kodėl šokių profesionalai net įspėja, jog tokiuose projektuose turintiems poras dalyvauti pavojinga?
Šį vakarą 19.55 val. - „Nuo… iki” laidoje per LNK.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis