Astrologė: kaip, kur ir su kuo sutikti šiuos Naujuosius metus

Astrologė Lilija pataria Juodosios Vandens Gyvatės metus sutikti ramiai - juk gyvatė nemėgsta triukšmo.

Tačiau ji nekelia ir didelių reikalavimų dėl vietos ir būdo - tad galite švęsti tiek šeimos rate, tiek draugų kompanijoje, tiek restorane, tiek išvykti į kelionę arba romantiškai praleisti laiką užmiesčio sodyboje.

Ant švenčių stalo pamerkite  pušies šakelę, ji simbolizuoja amžinybę, tarp maisto patiekalų turėtų būti triušiena arba kiškiena - tai Gyvatės mėgstamiausi patiekalai. Be to, reikėtų ir kokio nors originalaus arba neįprasto patiekalo. Ungurys - tikrai idealus variantas. Jeigu nemėgstae gaminti, kūrybingumą galite pademonstruoti padėję egzotinių vaisių. Įsisekite gyvatės formos papuošalą - jis saugos visus 2013 metus.

Avinas
Avinas turėtų Naujuosius metus sutikti restorane, apsirengęs raudonos spalvos prabangiu aksominiu baroko stiliaus drabužiu - suknele ar švarku. Drabužis turėtų išryškinti jūsų figūros privalumus, medžiaga - gražiai krentanti, makiažas ir manikiūras - ryškus, delninukė ir bateliai sodrūs, smaragdinės spalvos, papuošalai - iš aukso, inkrustuoti deimantais.

Jautis
Jaučiui ideali vieta šiemet - kaimo sodyba. Apsirengti tiktų odiniais žalių atspalvių rūbais, makiažas - ryškus, papuošalai - masyvūs, traukiantys akį. Būtent jie turi tapti svarbiausiu šio vakaro akcentu ir jokiu būdu negali likti nepastebėti.

Dvyniai
Dvyniai Naujuosius turėtų sutikti draugų rate, pasipuošę  mėlynos spalvos rūbais, pasiūtais iš lygaus, gražiai krentančio, raštuoto, gyvatės odą primenančio audinio. Puikus variantas  - vienspalvis rūbas su raštuota skarele. Neužmirškite sodrių lūpų dažų ir įspūdingo nagų lako.

Vėžys 
Geriausiai Naujuosius jam pasitikti šeimos rate, apsirengus smaragdo spalvos rūbais,  papuošaluose turėtų būti plunksnų arba juos pasirinkite subtilius, sidabrinius, su smaragdais. Šio ženklo atstovų makiažas taip pat turėtų būti subtilus.

Liūtas
Liūtas Naujuosius tegul pasitinka restorane, draugų rate. Moterys - pasipuošusios blizgančia geltonos spalvos, išryškinančia figūrą suknele, vyrams taip pat nederėtų vengti šiek tiek blizgesio. Papuošalus taip pat rinkitės iš aukso, juk jūs turite būti šio vakaro karaliai.

Mergelė
Šio ženklo atstovėms siūloma sutikti Naujuosius metus su draugais, apsivilkus juodos spalvos,  blizgučiais dekoruota suknele, pasipuošus balto aukso, inkrustuoto deimantais, papuošalais. Makiažas turėtų būti ryškesnis.

Svarstyklės
Pasitikite Naujuosius su šeimos draugais, savo ar jų namuose, pasipuošusios jei ne blizgančia žalios spalvos suknele, tai bent sijonu ar palaidine dekoruota blizgučiais. Puikiai jums tiks papuošalai, pagaminti iš perlų.

Skorpionas
Šio ženklo atstovės Naujuosius turėtų sutikti šeimos rate,  pasipuošusios mėlynos spalvos raštuotu, primenančiu gyvatės odą rūbu. Aksesuarai turėtų būti patys išraiškingiausi, rinkitės tokius, su kuriais nedrįstumėte paprastą dieną pasirodyti viešumoje. Makiažas ryškus.

Šaulys
Jis Naujuosius gali pasitikti užsienyje, kelionėje. Tinka pasipuošti odiniais drabužiais, tačiau ne tik juodos, bet ir vyšninės ar tamsiai žalios spalvos. Santūroki Šauliai, rinkdamiesi aksesuarus,  šįsyk neturėtų bijoti daugiau blizgesio, tačiau svarbu neperlenkti lazdos  - Juodoji Vandens Gyvatė, nors ir mėgsta blizgesį, bet  yra kukli.

Ožiaragis
Šio ženklo atstovės Naujuosius turi sutikti su draugais, pasipuošusios nauju, juodu, figūrą išryškinančiu drabužiu. Aksesuarai - blizgantys, papuošalai - iš balto aukso, inkrustuoti deimantais.

Vandenis
Vandeniui tiktų per šiuos Naujuosius būti draugų rate, apsirengus odine ar dekoruota oda suknele (moterims) ar tokiu pat švarku (vyrams). Taip pat tiks asimetriško kirpimo lengvi audiniai. Papuošalai - blizgantys, masyvūs.

Žuvys
Pasitikite Naujuosius romantiškoje aplinkoje,  pasipuošusios  žydrų, mėlynų atspalvių blizgančiais rūbais. Papuošalai - iš sidabro, makiažas ir manikiūras turėtų būti ryškūs.

Beje, pagal kinų kalendorių Juodosios Vandens Gyvatės metai prasideda 2013 vasario 10 dieną. Idealiausia būtų juos tuomet ir sutikti. Bet argi kas nors norės tiek laukti? Tad vertinkite šiuos Naujuosius kaip repeticiją, o vasarį pasitikite juos dar kartą. 

Astrologė Lilija, btime@elnet.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis