Naktinis naujamečio žiburėlio filmavimas žvaigždėms tapo išbandymu

Rūta Mikelkevičiūtė, važiuojanti riedučiais prekybos centro koridoriais trečią valandą nakties. Plėšike Lara Kroft tapusi Ugnė Skonsmanaitė su pistoletu. Budulis, besivėžinantis prekių vežimėlyje. Tokius neįprastus vaizdus stebėjo prekybos centro „Europa“ apsaugininkai, mat daugiau darbuotojų nebuvo. Nebuvo ir lankytojų. Tuščiame prekybos centre LNK žvaigždės filmavosi naktimis.

Filmavimai kartais užsitęsdavo iki pusės penkių. Naktinių filmavimų rezultatą LNK žiūrovai išvys naujametę naktį muzikiniame trileryje „Įstrigę prekybos centre. Žydrasis žiburėlis 2013“.

Naktys filmavimo aikštelėje tapo išbandymais dieną dirbantiems laidų vedėjams. Štai aktorius Rimas Šapauskas prisipažino vos neužmigęs. „Rimui papriekaištavau, kad tarp sakinių padarė didelė pauzę. Sako, nepyk, bet buvau lūžęs“. Buvo keturios nakties“, - naktinius filmavimus prisiminęs juokiasi prodiuseris Saulius Bartkus.

Žiburėlis filmuotas prekybos centro sandėliuose, garažuose, eskalatoriai buvo stabdomi ir vėl paleidžiami, įjungiama ir išjungiama signalizacija.

Tradiciškai naujametę naktį transliuojamas LNK žiburėlis tampa populiariausia programa, su kuria Lietuva sutinka Naujuosius metus. Per pastaruosius dešimt metų LNK žiūrovai su kanalo žvaigždėmis naujuosius yra sutikę oro uoste, viešbutyje, policijoje, ligoninėje. Ir visus metus tai buvo naujametės nakties hitas.

Šiemečio žiburėlio istorija prasideda „Medininkų“ restorane, jame sutikti Naujųjų susirenka visos LNK žvaigždės. Tačiau paaiškėja, kad, pasirūpinus maistu, eglute bei gėrimais, niekas nepagalvojo apie Naujametinius fejerverkus. Tomas Ališauskas pasisiūlo nuvažiuoti į parduotuvę. Į kompaniją pasisiūlo ir Žygimantas Stakėnas. Mat moterys sukritikavo, kad šis pasirodė be kaklaraiščio. Todėl Žygimantas ta pačia proga nusprendžia papildyti savo garderobą. Giedrė Talmantienė suabejoja, ar vyrukai spės grįžti iki vidurnakčio, todėl paprašo sykiu vykti Rūtos Mikelkevičiūtės, kad ši juos prižiūrėtų.

LNK
Tuo metu nusikaltėliai Ugnė Skonsmanaitė ir Budulis (Rimas Šapauskas) rezga planą, kaip apiplėšti prekybos centrą. Pats tinkamiausias laikas – Naujųjų metų naktis. Visi švenčia, todėl nėra tokie budrūs.

LNK
Prekybos centre blaškosi Tomas, Rūta ir Žygimantas. Administracija sveikina visus pirkėjus su Naujaisiais ir įspėja, kad prekybos centras tuoj užsidarys. Tomas niekaip neranda fejerverkų. Staiga pamato duris, ant kurių užrašas „Pašaliniams eiti draudžiama“. Patekus į vidų, duris iš prekybos salės užrakina apsaugos darbuotojas. Tomas lieka užrakintas sandėlyje. Žygimantas apie parduotuvės uždarymą išgirsta tualete, o Rūta - persirengimo kabinoje. Čia prasideda nuotykių ir veiksmo kupina naujametė naktis prekybos centre.

Muzikinis trileris „Įstrigę prekybos centre. Žydrasis žiburėlis 2013“ – gruodžio 31-ąją 21.40 val. per LNK.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis