A.Valentaitės įvaizdžiai: ko verta pasimokyti?

Stilistė Asta Valentaitė kaskart pasidabina stilingais apdarais, užburia subtilia elegancija. Dažnai matoma taip pat stilisto Manto Petruškevičiaus kompanijoje, ji traukia aplinkinių žvilgsnius lyg magnetas. Ko verta pasimokyti iš A.Valentaitės stiliaus?

Kontrastų derinimas
Nardydama mados versle Asta žino, ką su kuo derinti, kad įvaizdis atrodytų efektingai, bet ne iššaukiančiai. Skirtingos faktūros kuria originalią visumą, kurios vienovę pabrėžia klasikinių spalvų dermė. Dažnai stilistė renkasi juodos ir pudros spalvos derinį, baltą ir pilką. Derindama skirtingas apdarų proporcijas bei siluetus, žaidžia ir audinių paviršiais, pavyzdžiui, prie siauručių odinių kelnių vilki masyvią kailinę liemenę.

KLUBAS.LT nuotr.

Asta Valentaitė
Asta Valentaitė
DELFI

Duoklė elegancijai ir dėmesys aksesuarams
Asta kreipia dėmesį į originalumą, pirmenybę teikdama klasikiniam įvaizdžiui. Kaip bazinę spalvą, ji dažnai renkasi juodą ar kitą prislopintą atspalvį, paprastai derina juodos spalvos skulptūriškus aksesuarus: kunigaikštienės Grace Kelly stiliaus rankines, minimalistinius dirželius, elegantiškus ilgaaulius ar šiuo metu vėl madingus smailianosius.

Asta Valentaitė
Asta Valentaitė
DELFI / Valdas Kopūstas
Mantas Petruškevičius ir Asta Valentaitė
Mantas Petruškevičius ir Asta Valentaitė
DELFI / Tomas Vinickas

Asta Valentaitė
Asta Valentaitė
DELFI

Apgalvota spalvų paletė
A.Valentaitės aprangoje matomos ne tik klasikinės juoda, balta, pudros ar pilka spalvos, bet ir ryškesnės. Ji nebijo sodrių raudonų kelnių ar kraujo raudonumo suknelės, renkasi burgundiško vyno, ametistų atspalvius ar prislopintus melsvus. Sodrūs ir gilūs tonai lengvai derinami su klasikiniais, jie ne taip greitai pabosta, kaip skaisčios ir aktyvios spalvos.

Taigi, aklai sekti mada – neverta, klasikiniai aksesuarai ir apdarai mados pasaulyje gyvuoja ilgiau, tokiais nebaisu vilkėti ne vieną sezoną. Svarbu, kad įsigyti daiktai būtų kokybiški ir derėtų prie esamo garderobo. Žaisti verta madingomis detalėmis ir akcentais, kurie subtiliai elegancijai suteiks savito šarmo.

DELFI (K.Čachovskio nuotr.)

A.Solomino nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis