Kad nauja šukuosena džiugintų

Nauja šukuosena - iššūkis, bet kartais taip norisi atsinaujinti. Kuo vertėtų pasidomėti, kad pakilus iš kirpėjo kėdės, nedingtų šypsena ir netektų gailėtis?

Priežiūra
Plaukų stilistui svarbu papasakoti, kaip prižiūrite plaukus: kokias priemones naudojate, kiek turite laiko suformuoti šukuosenai, pavyzdžiui, ryte. Atsižvelgęs į plaukų priežiūros rutiną, kirpėjas galės adaptuoti šukuoseną pagal jūsų kasdienius poreikius, juk nesinorėtų keltis į darbą pora valandų anksčiau dėl idealios šukuosenos.

Šukuosenos pavyzdys
Kad ir ką pasakotumėte kirpėjui, bene labiausiai padės vizualizacija. Jei yra galimybė, atsineškite nuotrauką šukuosenos, kuria susižavėjote. Tai padės rasti bendrą kalbą su plaukų stilistu, matydamas konkretų kirpimą jis patars, kaip būtų galimą įvaizdį pritaikyti būtent jums. 

Spalvos pavyzdys
Sunku nupasakoti, kokia spalva norite atnaujinti plaukus? Nebijokite taip pat parodyti fotografiją, kurioje - patinkanti spalva. Specialistui, kuris rūpinsis jūsų nauju įvaizdžiu, bus kur kas lengviau parinkti tinkamą atspalvį. Nauja teisingai parinkta spalva gali pakeisti jūsų išvaizdą neatpažįstamai.

Jei plaukai dažyti, pasirūpinkite specialiomis priežiūros priemonėmis, ypač tuomet, kai renkatės ryškų atspalvį ar kardinaliai keičiate plaukų spalvą. Tada spindinčiais plaukais ir sodria spalva galėsite džiaugtis ilgiau.

Vaistai
Gali būti, kad nauja plaukų spalva pakis, jei nepapasakojote kirpėjui apie vartojamus vaistus. Tam tikri preparatai gali reaguoti su dažuose esančiomis medžiagomis, kartais dėl jų pakinta plaukų atspalvis. Tad verta nepabijoti ir nuoširdžiai pasikalbėti su plaukų stilistu apie galimas pasekmes.

Priemonės
Kad ir namuose pavyktų atkurti plaukų stilisto sukurtą įvaizdį - nepriekaištingas bangas ar idealiai tiesias sruogas, atkreipkite dėmesį, kokius produktus formuodamas šukuoseną jis naudoja. Pasikonsultuokite, kokios priemonės tinkamos, kaip teisingai jas naudoti? Paprastai kirpyklose ir grožio salonuose galima įsigyti kokybiškų plaukų priežiūros priemonių, kurių kitur nerasite.

Jei nedrįstate pirkti plaukų stilisto siūlomos priežiūros priemonės dėl didelės kainos, nesikuklinkite ir paklauskite, galbūt yra mėginukų ar mažesnės talpos pakuočių. Jei išbandytas produktas patiks - žinosite, kur kreiptis.

Formavimas
Stebint plaukų stilisto darbą paprastai atrodo, kad suformuoti šukuoseną visai nesudėtinga. Bet kartais rezultatas, kai šukuojatės pati, nuliūdina. Verta pasiklausti kirpėjo, kaip teisingai naudoti šukuosenos formavimo reikmenis. Geras plaukų stilistas maloniai papasakos ir pamokys, kaip  pačiai susitvarkyti šukuoseną, juk esate jo darbo atspindys.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis