E.Rainys: lietuvėms nuotakoms - baltos ir kreminės spalvos suknelės

Vasario pradžioje dizaineris E.Rainys pakvietė į vestuvinių suknelių saloną, kuriame nuotakas apsups išskirtinis dėmesys.

Vilniaus centre įsikūrę nauji Egidijaus Rainio mados namai laukia būsimų nuotakų, čia jau puikuojasi prašmatnių vestuvinių suknelių kolekcija ir 2013 m. pavasario bei vasaros modeliai.

DELFI (K.Čachovskio nuotr.)

Toms, kurios svajoja apie princesiškas vestuves - šeštojo dešimtmečio stilistikos suknios pūstais tiulio sijonais, taip pat tarytum plaukusios iš pieno, su ilgais šleifais. Drąsesnės gali rinktis ryškesnes, pavyzdžiui, rausvas, dekoruotas gėlėmis, žibučiais ar siūtas iš laiptuotų sijonų.

Vis dėlto, pasak dizainerio, lietuvėms dažniau patinka klasikinės baltos ar kreminių spalvų suknios, tik viena kita išdrįsta pamąstyti apie neįprastą spalvinį variantą. Tačiau salone neišvysite sodrių, ryškių spalvų, viskas subtilu ir romantiška.

DELFI (K.Čachovskio nuotr.)

E.Rainio kurtos suknelės žavi lengvumu, jautrumu ir elegancija, nors kiekviena savita, kolekciją jungia spalvinė gama bei kaspino motyvas. Vienos suknelės sujuosiamos per liemenį, kitos ties apykakle, beje retrines apykaklaites jau pamėgo ne viena stiliaus pažiba. Toms, kurios nori išryškinti grakščias kūno linijas, tiks suknios atvirais pečiais, apnuoginta nugara ar prilaikomos per vieną petį.

DELFI (K.Čachovskio nuotr.)

Itin moteriškus ir švelnius modelius kuriantis Egidijus pasistengė, kad ir salono interjeras atrodytų harmoningai. Šviesioje erdvėje išryškėja subtilūs suknelių atspalviai, kruopštūs puošybos elementai. Senoviniai krėslai kviečia patogiai įsitaisyti, o vazose boluojantys kviečiai suteikia jaukumo, mena lietuviškumą.

DELFI (K.Čachovskio nuotr.)

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis