10 išskirtinių staigmenų mylimajai

Ar jau žinote, kuo pradžiuginsite mylimąją Šv. Valentino dienos proga, juk iki šventės liko visai nedaug. Kad įsimylėjėlių diena netaptų galvos skausmu, siūlome keletą dovanų idėjų.

Žinoma, įtikti kiekvienai nėra paprasta, moterys nenuspėjamos, kartais jos nori mielos smulkmenos, o kartais joms negana ir viso pasaulio. Mylimosios širdį suminkštinsite pakvietę romatiškos vakarienės prie žvakių šviesos, nors tai gali pasirodyti nuspėjama dovana, reta kuri atsisakytų tokio malonumo ar jo neįvertintų. Beje, vakarienė aukštai įsikūrusiame restorane – greičiausias būdas jūsų damai po kojomis pakloti naktinio miesto grožį.

Shutterstock nuotr.

Galbūt čia pat, žvakių šviesoje, savo valentinai surengsite skaitinių vakarą? Padovanokite jai jausmingą romaną ir vakarienės metu paskaitykite vieną kitą ištrauką. Puikus pasirinkimas – ir linksmas, ir širdį gniaužiantis K.Higgins romanas „Per geras, kad būtų tikras“. Moterims skirtos grožinės literatūros aistruolės nė nepastebės, kaip perskaitys šį sąmojingą ir jausmingą romaną. Tai istorija apie Greisę Emerson, kurios sužadėtinis pradeda susitikinėti su jos jaunesniąja sese, Greisei tenka griebtis ypatingų priemonių. Kad visi liautųsi sukę galvą dėl jos širdies reikalų, ji pareiškia užmezgusi romaną su kai kuo… Jis – nuostabus. Jis – žavus. Jis – jos vaizduotės vaisius. Taigi, pažadinkite mylimosios vaizduotę!

Gamintojo nuotr.


Jei materialios dovanos mylimosios nežavi, siūlome padovanoti pažadus padaryti kažką mielo, šilto ir artimo, atraskite „Stebuklingą dėžutę“. Juk geriausia dovana mylimam žmogui – parodytas dėmesys ir rūpestis! „Stebuklinga dėžutė“ – tai rankų darbo, su meile pagaminta dėžutė, kurioje patalpintos kortelės su šiltais pasižadėjimais. „Yra labai daug neragautų vyno rūšių. Pažadu, kad šiandien liks viena mažiau“, „Šią savaitę pamiegok ilgiau – išvesiu šunį kiekvieną rytą“, „Pagrobsiu Tave romantiškai savaitgalio išvykai prie jūros!” – tai tik dalis jų. Dėžutėje yra 20 iš anksto paruoštų kortelių, iš jų dovanotojas atrenka tas, kurias norėtų įgyvendinti, o savo ketinimų rimtumą patvirtina parašu. Taip pat yra ir tuščių kortelių – jose galima įrašyti savo sugalvotus pažadus „Stebuklingą dėžutę“ gavęs žmogus gali bet kada ištraukti patinkantį pažadą, o dovanotojas privalės jį išpildyti. Tai itin asmeniška ir poras suartinanti dovana.

Gamintojo nuotr.

„Stebuklinga dėžutė“, kaina 35 Lt

Neatmeskite ir kosmetikos priemonių varianto, jei tikrai pažįstate mylimąją, nė neabejojame, kad parinksite tinkamą dovaną iš grožio pasaulio. Juk ne visos gali save palepinti prabangiomis grožio priemonėmis. Kad išrinktosios veidas spindėtų jaunyste, pradžiuginkite ją „Mesotherapist“ rinkiniu. Tai novatoriška „Laboratoires Filorga“ ekspertų veido priežiūros procedūra, kuri leis pasilepinti mezoterapijos procedūromis tiesiog savo namuose. Ilgametės patirties estetinėje medicinoje įkvėptą priemonę sudaro veikliųjų medžiagų kokteilis ir volelis, kurio galvutę dengia smulkios adatėlės, padedančios ląsteles regeneruojančiam kokteiliui įsiskverbti į giliuosius veido audinius. Unikalus „Mesotherapist“ rinkinys efektyviai stimuliuoja ląsteles, gerina mikrocirkuliaciją, užtikrina būtiną odos drėkinimą. Po trijų savaičių naudojimo veido oda taps lygesnė ir elastingesnė. Veidas atrodys tarsi naujai atgimęs!

Gamintojo nuotr.

„Mesotherapist“ rinkinys, kaina 420  Lt. Tik salonuose „KristiAna“ ir www.filorga.lt

Romantiškas gėlių kvapas pažadins mylimos moters jausmus, o sodrūs lūpų dažai pavers ją tikra vilioke. Jei abejojate dėl spalvos, atkreipkite dėmesį į raudonus atspalvius, vizažistai vieningai sako, kad raudona spalva tinka visoms. Kiekvienos damos kosmetinėje turi būti raudonas lūpdažis, tad jei jūsų mylimoji tokio dar neįsigijo, pats metas juo pasirūpinti.

Tualetinis vanduo
Tualetinis vanduo "Daisy Eau So Fresh Sunshine" ("Marc Jacobs")
Žurnalas "Moteris"
    Lūpų dažai
Lūpų dažai "Chanel"
Gamintojo nuotr.

O galbūt mylima moteris dievina aksesuarus? Tuomet parodykite išskirtinį dėmesį nustebinęs ją originaliu vienetiniu papuošalu. Taip pat nesuklysite parinkęs šį tą ryškesnio, ko paprastai moterys nerizikuoja įsigyti, pavyzdžiui, sodrią raudoną delninę ar pirštinaites.

Kaklo papuošalas, autorė - R.Juškevičienė
Kaklo papuošalas, autorė - R.Juškevičienė
Žurnalas "Moteris"
Rankinė,
Rankinė, "Aldo"
Žurnalas "Moteris"
Pirštinės,
Pirštinės, "Aldo"
Žurnalas "Moteris"

Pagalvokite ir apie kultūrines pramogas. Iš anksto įsigykite bilietus į spektaklį, kiną, koncertą, o gal ir operą. Vasario 14 d. jūsų lauks ne viena išskirtinė programa bei vaidinimas. Tik paskubėkite, nes bilietai artėjant Šv. Valentinui graibstyte graibstomi.

Shutterstock nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis