Spalvingos garsenybės pasidalino „Grammy“ apdovanojimus

Sekmadienio vakarą Los Andžele įvyko prestižinių „Grammy“ muzikos apdovanojimų ceremonija.

Grupės „Fun“ kūrinys „We Are Young“ pelnė apdovanojimą už geriausią metų dainą.

"Fun"
Reuters/Scanpix

Australų atlikėjas Gotye už hitą „Somebody That I Used To Know“ pelnė metų įrašo apdovanojimą. Tai viena iš trijų „Grammy“ statulėlių, kurią sekmadienį atsiėmė Belgijos kilmės australų atlikėjas.

Gotye ir Kimbra
Gotye ir Kimbra
AFP/Scanpix

„Mumford & Sons“ atiteko geriausio metų albumo prizas už albumą „Babel“. Britų kolektyvui šį apdovanojimą įteikė atlikėja Adele, kuri už „Set Fire to the Rain“ pelnė geriausio popatlikėjo solo pasirodymo apdovanojimą.

„Mumford & Sons“, nominuoti net šešiose kategorijose, laimėjo antrą „Grammy“ už geriausią ilgametražį muzikinį vaizdo įrašą.

JAV roko grupė „The Balck Keys' mėgavosi didžiausia sėkme, laimėjusi keturis iš šešių, kuriems buvo nominuota, apdovanojimų.

Renginį, kuris vyko Los Andželo „Staples“ centre, pradėjo atlikėja Taylor Swift, atlikdama savo hitą „We Are Never Ever Getting Back Together“.

Taylor Swift
Taylor Swift
Reuters/Scanpix

Taip pat savo pasirodymais džiugino Justinas Timberlake'as, Alicia Keys ir kantri muzikos atlikėja Carrie Underwood.

Carrie Underwood
Carrie Underwood
Reuters/Scanpix

Stingas, Bruno Marsas ir Rihanna atidavė duoklę legendiniam regio karaliui Bob Marley.

Rihanna
Rihanna
Reuters/Scanpix

Eltonas Johnas kartu su kitais atlikėjais kūriniu pagerbė praėjusių metų gruodį įvykusio šaudymo JAV „Sandy Hook' pradinėje mokykloje aukas.

Paul McCartney albumas „Kisses on the Bottom“ pelnė „Grammy“ už geriausią tradicinį vokalinės popmuzikos albumą, o „The Beach Boys“ laimėjo pirmąjį savo apdovanojimą už geriausią istorinį albumą „The Smile Sessions“.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis