Rinkis tušą be kompromisų!

Blakstienos, kurių šiuo metu trokšta visos: tankios, tolygios, be gumulėlių. Mados savaičių vizažistai tokio efekto paprastai siekia nudažydami blakstienas keliais tušo sluoksniais, o tada atsargiai iššukuodami švariu šepetėliu, kad jos nebūtų sulipusios – šis procesas užimdavo baisybę laiko, bet iki šiol jo paspartinti nebuvo įmanoma.

Tačiau dabar „Maybelline New York“ didžiuojasi galėdama pristatyti naują blakstienų tušą „Volum’ Express The Rocket“. Šis novatoriškas tušas per kelias sekundes blakstienoms suteikia tolygios apimties nuo šaknų iki galiukų ir nepalieka netvarkingų gumulėlių.

Už super galią padėkokime naujoviškam tušo šepetėliui – jis greitai apgaubia blakstienas nuo šaknų iki pat galiukų, ir jos įgyja sprogstamos apimties. Tušai ir anksčiau suteikdavo blakstienoms apimties, tačiau „The Rocket“ šepetėlis yra pirmasis, sugebantis tolygiai pastorinti blakstienas nuo šaknų iki galiukų – greitai ir nesulipindamas. 

Patentuotas „Supersonic Jumbo“ šepetėlis turi vidinę šerdelę, pagamintą iš tvirtos elastomerinės medžiagos, kuri prisispaudžia prie blakstienų ir kiekvienam plaukeliui paskirsto po didelę tušo dozę, taip suteikdama blakstienoms apimties. Šerdelę supa vienodais atstumais išdėlioti lankstūs mikro šereliai, kurie padengia ir iššukuoja blakstienas nuo šaknų iki galiukų – užkirsdami kelią gumuliukams. 

Šiam unikaliam šepetėliui į pagalbą stoja aukštos technologijos tušas, sukurtas gelio pagrindu. Daugumos tušų sudėtyje yra blakstienas apsunkinančių ir veliančių vaškų, tačiau „Volum’ Express The Rocket“ lengvai tepamas, nevelia ir neištraukia blakstienų, greitai padengia ir suteikia tolygią spalvą. „The Rocket“ tušo sudėtyje esantis gelis palaiko kreminę tekstūrą ir suteikia blakstienoms apimties. Be to, tušas pakankamai skystas, kad tolygiai teptųsi ir lengvai padengtų blakstienas nuo šaknų iki galiukų nepalikdamas gumulėlių. Sudėtis papildyta plėvelę sukuriančiais ingredientais, todėl tušas geriau laikosi – nenusitrina ir nenutrupa.

Rinkitės iš dviejų „Maybelline New York“ blakstienų tušo „Volum’ Express The Rocket“ spalvų: juodos ir rudos.

Daugiau informacijos apie makiažo tendencijas rasite ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis