Ar verta atskleisti seksualines fantazijas?

Tai itin intymu. Kartais netgi dar intymiau nei pats seksas. Ar prisipažinti partneriui, kokios fantazijos kamuoja? Ir kaip reaguoti į jo išsakomus norus?

Seksologai tvirtina, kad erotinių fantazijų turi visi, ir nesvarbu, kuriai lyčiai priklauso, kokio yra charakterio, profesijos ar amžiaus. Ypač seksualine fantazija pasižymi jauni žmonės. Tyrimas atskleidė, kad 18-20 metų seksualiai dar tik bręstantys jaunuoliai apie seksą fantazuoja ištisomis valandomis ir „šiai vaiklai“ skiria net 20 proc. viso savo laiko. Labiau ūgtelėję jie pirmenybę ima teikti realiam, ne išgalvotam seksui. Sulaukus 28-35 metų erotinėms fantazijoms skiriama jau tik 8 proc. laiko. Tačiau vis dėlto, jos egzistuoja. Gal ir ne taip dažnai kaip jaunystėje, tačiau mintys apie „tai“ ir toliau kaitina kraują. Tai vyksta ir senukams, rašoma psixologiya-otnosheniy.ru. Seksologai tikina: kartais pornografinių filmų kūrėjams gerokai toli iki kai kurių žmonių fantazijų.

Moteriškos fantazijos
Jos skiriasi nuo vyrų. Būdamos emocingesnės moterys neapsiriboja atvirų scenų sukūrimu - prigalvoja ištisų erotinių siužetų. Be to, ne visada tose fantazijose išvystumėte apnuogintą kūną. Lytiniai organai stambiu planu? Fui, kaip vulgaru! Erotinės detalės – kas kita: neatsakingai ant fotelio numestos šilkinės kelnaitės, atsitiktinai nuo peties nuslydusi liemenėlės petnešėlė...
Sako, jog realiame gyvenime kompleksų turintys žmonės erotinėse fantazijose „nutrūksta“ 100 procentų - juk reikia kažkaip išlaisvinti prigesintą seksualumą. Beje, stambesnio sudėjimo moterys fantazijose atsiduoda tikroms orgijoms, o štai smulkaus sudėjimo moterys net fantazijose yra kuklesnės.

Beje, dažniausiai fantazijos neturi nieko bendro su realiu seksualiniu gyvenimu. Todėl nerimas: daktare, ar aš – normali?“ - visiškai be pagrindo.

Tačiau nenumokite ranka į savo fantazijas. Jus tai „užveda“? Tada kodėl šito neišbandžius! Jei jus jaudina (kaip ir daugumą moterų) mintis apie seksą su kita moterimi, tai tikrai nereiškia, kad esate užslėpta lesbietė. Ar iškrypėlė, jei mintyse dalyvaujate grupiniame sekse. Seksologų vertinimu, žmonės „užsikabina“ už vienokių ar kitokių fantazijų todėl, kad jos juos lytiškai jaudina. Greitai ir kokybiškai. Ne prasčiau nei kokia stebuklinga tabletė. Ir kuo svajonės drąsesnės, tuo geriau. Vadinasi, sėkmingai pasieksite orgazmą. Po orgazmo fantazijos dingsta.

Vis tik dauguma moterų yra labai nepatenkintos, kad svajonės slepiasi pasąmonėje, ir trokšta bent dalį jų paleisti į laisvę. Ar verta pasakoti partneriui apie jūsų fantazijas? Ar ir toliau vienatvėje „žiūrėti“ jūsų susuktą erotinę melodramą...

* Gali būti, kad jūsų mylimasis panorės sužinoti, apie ką svajojate. Vyrai smalsūs ir godūs ekpsperimentams. O dvasinio striptizo seansas su jumis ir yra tokio pobūdžioi eksperimentas. Ir juk gali būti, kad jūsų erotinės mintys sutaps su partnerio svajomis. Tarkime, oralinio sekso automobilyje idėją jis pasičiups mikliai: dauguma vyrų galvoja apie tai.

* Jei jūsų erotinės svajos sutaps, jūs dar labiau suartėsite su partneriu. Suvokimas to, kad kad jus jungia ne tik vaikai, butas, šuo, bet ir seksualinė paslaptis, uždegs aistrą nauja liepsna.

* Pokalbiai apie seksą kaitina vyrus. Todėl seksologai pataria moterims nesidrovėti ir išreikšti savo mintis bei svajas žodžiais. Ir jei nutarsite partneriui atskleisti savo fantazijas, darykite tai laisvai, nesivaržydama. Atminkite – ne veltui dauguma vyrų yra pasirengę mokėti už aistringus pokabius telefonu.

* Jei partneris nesupras jūsų erotinių „filmų“ ar jie jam pasirodys nemalonūs, pasirenkite problemoms...

* Išrinktasis gali įsižeisti, jei prisipažinsite, kad svajojate mylėtis su kino žvaigžde. Vyras gali suprasti, kad jūs kiekvieną intymią akimirką vietoj jo įsivaizduojate kitą žmogų.

* Jis tikrai supyks, jei į erotines fantazijas įsileidžiate savo buvusiuosius. Dabartinis jūsų išrinktasis gali pagalvoti, kad jie lovoje  užima jo vietą, o tai smūgis bet kokio vyro savivertei.

* Na, o sužinojęs, kad jus jaudina vyrai moteriškais drabužiais, jis gali net prarasti kalbos dovaną.

* O gali ir visam laikui užtrenkti namų duris, jei jam suminėsite visus tris aukščiau išvardytus punktus.

Seksologai pataria kalbėti apie savo erotines fantazijas tik tada, kai perprasite partnerį. Kokius žaidimus jis siūlo lovoje, apie kokius erotinius sapnus pasakoja - tai jums gali pasufleruoti, kaip elgtis. Ir jei nesate tikra, kad jūsų erotinės fantazijos jam patiks, geriau jas pasilikite sau.
O gali nutikti ir taip: atsakydamas į jūsų atvirumą partneris ir pats gali atsiverti. Ir nežinia, ar jo svajonės jums patiks. Esate pasirengusi jas išgirsti?

Vyriškos erotinės fantazijos
Dažniausiai jose stipriosios lyties atstovai yra neištikimi. Populiariausia vyriška fantazija – apie šiurkštų seksą: 13 proc. vyrų regi save agresyvaus patino vaidmeny, kai įsiskverbia į moterį be jokių bučinių, švelnių įžangų. Apie vienos lyties seksą (skirtingai nei moterys) vyrai nesvajoja. Dauguma jų net mintyse vengia išreikšti lojalumą žydroms aistroms. O dar kai kuriuos žadina noras pasijusti kūdikiu, kurį geroji partnerė maitina, girdo ir net jam keičia pampersą. Populiarios ir vyriškos svajos su mazochistiniu polinkiu, kur jis save įsivaizduoja ponios tarnu, kurį ši vis baudžia. Dažnai į tokias fantazijas pasineria vyrai, pavargę nuo vadovavimo realiame gyvenime ir norintys bent mintyse pabūti silpni.

Vis dėlto vyrai neskuba savo fantazijų realizuoti: matyt, nujaučia, kad jos vargiai patiks partnerei. Kai kurie prisipažįsta, kad kai kurias svajas jiems ne tik įgyvendinti, bet ir prisiminti gėda. Užtat – kaip ir moterims - kuo drąsesnė fantazija, tuo labiau ji jaudina. Matyt todėl kai kurie vyrai nori savo mylimąsias įsileisti į savo slapčiausias mintis. Kaip elgtis, jei vyras nutarė jums atsiverti?

* Pasistenkite parodyti, kad nesate šokiruota. Net jei jis prisipažino, kad jį jaudina besišlapinančios moters vaizdas ar seksas ant asilo nugaros. Kokios bepasirodytų laukinės jo svajos, tvardykitės! Nesmerkite jo, ir jis bus už tai dėkingas.

* Jeigu partnerio siūlymai jums kategiriškai netinka, atsisakykite. Nepamirškite: sekse įmanoma viskas, kas tinka abiem. Ieškokite kompromiso, sugalvokite bendrą fantaziją, kuri tenkins ir jį, ir jus. Ir galbūt bendrai parengtas fantazijos siužetas jus sujaudins labiau nei vienišės kelionė po jūsų fantazijų sodus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis