10 miego pozų - ką jos liudija apie poros santykius

Ar žinote, kad tam tikra miego poza apie poros santykius pasako daug daugiau nei galima būtų įsivaizduoti.

1. Stabilūs santykiai, kuriuos sukurti jiems nebuvo lengva. Greičiausiai po nesėkmingo gyvenimo periodo abu partneriai labai abejojo berasiantys laimę. Ir nors dabar jų santykiai klostosi gerai, jie vis dar jaučia baimę jos netekti.

Moteris.lt nuotr.

2. Šią pozą partneriai pasirenka spontaniškai. Jų veidai nusukti į skirtingas puses, tačiau, nežiūrint to, juos vienija stiprus ryšys. Šitokioje pozoje užmiega žmonės, kurie yra skirtingo temperamento ir pomėgių. Jis - lėtesnis, ji - energingesnė. Jam labiau patinka vienatvė, ji renkasi kompaniją. Tačiau nėra viskas jau taip blogai.

Moteris.lt nuotr.

3. Poros, kurios miega šitaip, yra įsimylėjusios. Tačiau jų požiūris į gyvenimą pernelyg skirtingas, todėl negalima užtikrintai sakyti, kad jie bus kartu amžinai. Jei sutuoktiniai miega tokioje pozoje, tai liudija, jog jie ginasi nuo aplinkinio pasaulio.

Moteris.lt nuotr.

4. Ši poza byloja, kad žmonės jau sukūrė tvirtą sąjungą, tačiau jiems nebuvo lengva. Kiekvienas pasilieka sau laisvės ir asmeninės erdvės, tačiau vis dėlto vertina partnerio jausmus. Dėl meilės abu gali daug ką vienas kitams atleisti, daug ką nutylėti.

Moteris.lt nuotr.

5. Šios sąjungos pagrindas - aistra. Partnerius jungia bendri tikslai ir svajonės (apie tai byloja į vieną pusę nusuktos galvos). Egzistuoja intelektualus tarpusavio supratimas. Sąjungą lydės ne tik meilė, bet ir sėkmingi bendri darbai.

Moteris.lt nuotr.

6. Jeigu miegate kaip ši pora, galima spėti, kad tai reakcija į dienos metu įvykusį ginčą arba užsitesusį nesusikalbėjimą. Abu partneriai - lyg du ledo gabalėliai, o meilės šiluma, regis, net pakenktų jų ramybei.

Moteris.lt nuotr.

7. Šitaip miegančius žmones vienija stiprus ryšys, tačiau jie daug laiko praleidžia atskirai. Ji gali ir po 10 valandų praleisti darbe, jis - ištisomis naktimis siautėti su draugais. Ir atvirkščiai. Partneriai priima vienas kitą tokius, kokie jie yra.

Moteris.lt nuotr.

8. Dažniausiai šitaip miega įsimylėjėliai, kurių temperamentas labai panašus. Jie net išoriškai gali būti panašūs - ūgiu, kūno sudėjimu. Apie jų saugumo jausmą būnant dviese liudija tai, kad abu atsipalaidavę guli ant nugaros, tačiau vis tiek jiems būtina palaikyti fizinį kontaktą.

Moteris.lt nuotr.

9. Tokias poras vienija nepriklausomybės jausmas. Jie bijo artumo, tačiau jiems būtinas palaikymas, kad atsikratytų nuolat juntamo baimės jausmo. Tokie žmonės labai bijo pernelyg stipriai prisirišti vienas prie kito, tapti vienu.

Moteris.lt nuotr.

10. Tokia miegojimo poza sako, kad abu partneriai yra yra pasirengę gyventi kartu ir... vienas kitą nervinti. Kiekvienas iš partnerių turi visapusiškas teises. Abu yra pasirengę priimti kits kito trūkumus kaip duotybę.

Moteris.lt nuotr.

Parengta pagal soul.az

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis