Ką kvepalai byloja apie asmenybę?

Mus traukia skirtingi kvapai, vienus žavi gėlių aromatai, kiti neatsispiria smilkalams ar sunkesniems rytietiškiems kvepalams. Kokius charakterio niuansus atskleidžia mėgstami kvapai?

Gėlių kvapus renkasi švelnios, jausmingos, moteriškumu užburiančios asmenybės. Tokios moterys paprastai būna subtilios ir šiek tiek drovios, tačiau prireikus jos gali ryžtingai siekti tikslo, be baimės eiti pirmyn. Bijūnų, rožių, jazminų, frezijų, orchidėjų ir kitų gėlių kvapus mėgstančios personos išsiskiria paslaptinga trauka, charizma ir viliokiškumu, tarytum angelas ir demonas kartu. Taip pat šioms moterims būdingas kūrybingumas, estetinis pojūtis, noras kurti savitą pasaulį.

Shutterstock nuotr.

Aromatas, kurį įkvėpė natūraliai švytinčios moters odos grožis – kvapusis vanduo „AVON Sensuelle“. Jis spinduliuoja šilumą ir jaukumą. Ypatingai asmeniškas, jausmingas ir unikalus – kaip ir bet kuri moteris.

Gamintojo nuotr.
Kvapusis vanduo „AVON Sensuelle“,  51 Lt (70 ml)
Kvapusis vanduo „AVON Sensuelle“, 51 Lt (70 ml)
Gamintojo nuotr.

Artėjant pavasariui vis populiaresni darosi citrusiniais vaisiais dvelkiantys aromatai. Tie, kurie jaučia trauką apelsinų, citrinų, greipfrutų ar mandarinų kvapams taiko sau ypač aukštus reikalavimus, darbus stengiasi atlikti nepriekaištingai. Paprastai tokius kvapus renkasi moterys, nenorinčios, kad aromatas užgožtų asmenybę. Citrusų mėgėjai išsiskiria ir energingumu, aktyvumu, tai vitališkos personos, kurioms sunku nustygti vietoje. Meilės reikaluose citrusinių aromatų gerbėjai linkę imtis iniciatyvos, dažniausiai tokios moterys nelaukia, kol princas atjos ant balto žirgo, pačios žengia pirmąjį žingsnį. Galbūt dėl išskirtinės energijos ir pasitikėjimo savimi aplinkiniai šias asmenybes gerbia ir jomis žavisi.

Shutterstock nuotr.
Tualetinis vanduo „Eau de Iceberg“ (
Tualetinis vanduo „Eau de Iceberg“ ("Iceberg") džiugina Italijos citrusinių vaisių gaiva.
Gamintojo nuotr.

Sakoma, kad medžio aromatas traukia rafinuotas ir stilingas asmenybes, tačiau jos išsiskiria ne tik geru skoniu, bet ir tvirtu charakteriu, branda. Sandalmedžio ar kedro kvapą renkasi savimi pasitinkčios moterys, kurios žino, ko nori, yra ryžtingos ir moka gundyti. Įvairūs medžio aromatai ypač tinkami aistringiems pasimatymams, šie kvapai alsuoja jausmingumu ir erotika.

Tualetinis vanduo „Red Door Aura“,
Tualetinis vanduo „Red Door Aura“, "Elizabeth Arden"
Gamintojo nuotr.

Rytietiški kvapai patinka anaiptol ne kiekvienam – jie pretenzingi, tačiau moterys, kurias žavi intensyvūs aromatai, užburia paslapties šydu ir savitumu. Tai originalios asmenybės, joms svarbus reprezentatyvumas, gera išvaizda ir įspūdis. Rytų aromatus renkasi mėgstančios egzotiką ir nebijančios rizikuoti moterys, jos moka žavėti, išmano kūno kalbą ir geba manipuliuoti kitais.

Shutterstock nuotr.
Žurnalas "Moteris"

Žaismingas personas traukia gaivūs miško aromatai. Kaip ir tos, kurios mėgsta citrusinius kvapus, žalumynų gerbėjos pasižymi išskirtine energija, vitališkumu. Gaivius kvapus dažniau renkasi jaunos šiuolaikiškos moterys, mokančios džiaugtis gyvenimu. Neretai tie, kuriuos traukia miško aromatai teikia pirmenybę sveikam gyvenimo būdui, sportuoja, ypač rūpinasi mityba, taip pat jaučia stiprią harmoniją su gamta.

Shutterstock nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis